Pâine fără frământare

de diaconta in Piine, 2 Mar 2013 | 17447 vizualizari

COMENTARII (45)

mirela0911 1

03.03.2013, 11:37

Tare bine arata! Ma si vad cu un colt de paine in mana si cu smantana!

adry88 1

03.03.2013, 14:27

fain arata

laura_n 1

03.03.2013, 15:10

Dia, m-ai ucis cat de bine arata, dar si cu timpul de preparare

diaconta 1

03.03.2013, 22:18

Mirela))

diaconta 1

03.03.2013, 22:19

Laura,doar nu tre' sa stai s-o pazesti.O pui la frigider si a doua zi la cuptor.Si GATA!

diaconta 1

03.03.2013, 22:20

A zis nepoata mea ca a intrat aseara sa vada painea si cand a vazut ce-am pus langa paine,a inchis calculatorul si a fugit in pat )))))))

diaconta 1

03.03.2013, 22:21

Padre,ia sa te vad

Constelatialeu 1

04.03.2013, 15:00

Ce coaja crocanta si apetisanta..eu sunt mare mancatoare de paine,dar nu orice fel de paine....

diaconta 1

05.03.2013, 09:24

Cleme,e foarte buna si usor de facut.
Ideea e insa sa se consume destul de repede,dupa o zi doua parca are putin gust de drojdie.
Nu e o paine mare,dar cum eu am fost singura,a fost cam multa.

baby_ktalyna 1

22.03.2013, 13:48

arata forte bine si ma gandeam sa o fac si eu ptr maine.. cam la cate grade ai copt-o
?

diaconta 1

22.03.2013, 13:55

Baby_Ktalyna,am un aragaz vechi care nu-mi indica temperatura.Dar cred ca 180-190 de grade sunt suficiente.

baby_ktalyna 1

22.03.2013, 21:11

Multumesc e in frigider.maine ajunge la cuptor

diaconta 1

22.03.2013, 21:45

Sper sa fii multumita de reteta

Bya Ralu 1

31.07.2013, 11:51

ce fain arata

Mitinita 1

21.09.2014, 12:30

Acuma pun si eu aluatul la frigider

Lia_ 1

07.12.2014, 19:28

cred ca la ingrediente ai gresit cantitatea de apa. nu trebuia 250 ml? ...tu ai pus de fapt mai putin, vreo 150,... asa se intelege

Miha 1

07.12.2014, 19:36

Lia, eu cred ca ea de fapt a folosit 400 ml, reteta fiind cu 350 ml. Ia sa vedem cine a inteles bine!

diaconta 1

07.12.2014, 20:22

Scuze Lia,nu am vazut intrebarea.
Miha a inteles corect.reteta este cu 350 ml dar eu am mai adaugat 50 ml pentru ca aluatul era prea tare.
Acuma depinde de tipul de faina,dar stii si tu asta

diaconta 1

07.12.2014, 20:22

Multumesc Miha

Ancutsa 1

03.04.2020, 15:15

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine semi