Paine de casa ca la bunica la vatra

de brunetica in Piine, 20 Oct 2011 | 7327 vizualizari

COMENTARII (24)

Ligia Bxl 1

20.10.2011, 14:36

buna painica

alinutzika 1

20.10.2011, 14:41

ce miros plin de amintiri.....

Denissa 1

20.10.2011, 15:14

si eu fac paine in casa. ne place cand miroase toata casa a paine hmmmmmmmmmmmm

DIANA B 1

20.10.2011, 15:21

si la mine-n casa miroase a paine , dar n-o fac io ... inteligenta e programata ptr treaba asta e buna , chiar daca nu se compara cu cea pe vatra ... dar nu ameteste painica ta , stand asa intr-o rala ?

brunetica 1

20.10.2011, 16:09

sincer imi place painea facuta in casa imi starneste multe amintiri , Mie imi face placere sa ma joc eu cu mainile in aluat de cate ori am trecut pe langa aparatele de facut paine dar nu ma tenteaza, imi place sa simt eu aluatul in maini , sa nu credeti ca sant o ciudata va pup dulce pe toate si va transmit o imbratisare

LUK 1

20.10.2011, 16:19

si eu am masina de paine dar n-am mai folosit o demult..in ultimele dati am framantat singura painea..e f buna painea de casa..oricum gustul pe care il are painea coapta in cuptor cu lemne..la tara..e greu de regasit in cuptoarele noastre..

Lau 1

20.10.2011, 16:49

buna

Adinuta 1

20.10.2011, 18:45

Foarte buna painea de casa, mai ales cand e calda si ce miros in toata casa

brunetica 1

20.10.2011, 18:54

perfecta dreptate Luk, nu se compara

Rocsi 1

20.10.2011, 19:03

grozava painea pe vatra....imi amintesc cand ne facea la tara,in cuptor,pe jar..o nebunie

MIUTA 1

20.10.2011, 20:25

Aceasta paine e sanatoasa si foarte gustoasa imi place mult

ana461 1

21.10.2011, 19:25

painea ta nu e prea apetisanta, parca e necrescuta

brunetica 1

21.10.2011, 20:01

asa e roxy

brunetica 1

21.10.2011, 20:02

da miuta

brunetica 1

21.10.2011, 20:04

draga ana 461 este destul de crescuta dar nu am folosit mult aluat iar tava nu este de paine este pentru ciambiela, nu o parea apetisanta dar este foarte delicioasa

gaby_duceag 1

21.10.2011, 20:06

Anca, nu lua in seama comentariile rautacioase, mie-mi pare chiar apetisanta, de ce nu.
unghiul din care ai luat-o nu reuseste sa arate cat de inalta este insa mie-mi pare destul de crescuta

gaby_duceag 1

21.10.2011, 20:07

una d-aia mica vreau eu)

brunetica 1

21.10.2011, 20:13

draga Gaby multumesc poentru incurajare, nu ma supar asa de usor dar am incercat sa explic cam cum am procedat . iar cu poza cam da nu cred ca am stiut sa fac foto incat sa se vada bine . Iti dau cu cea mai mare placere o painica mica

RuxyRux 1

21.10.2011, 21:23

Mie imi place mult sunt sigura ca e delicioasa...iar ultima poza e chiar superba...se vede clar ca sta sa zboare

mirela0911 1

21.10.2011, 21:24

foarte buna e painea de casa

brunetica 1

22.10.2011, 07:57

da ruxyrux asa e isi ia zborul

brunetica 1

22.10.2011, 07:58

mirela si mult mai sanatoasa decat cea cumparata

gaby_gabytza 1

12.01.2012, 09:43

o sa fac si eu azi arata atat de bine

brunetica 1

12.01.2012, 13:54

multumsc draga Gabytza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu usturoi, verdeturi si parmezan