Orez integral cu gaina, in vas de lut

de ANCA in Pui, 25 Apr 2010 | 11953 vizualizari

COMENTARII (14)

madi_marin 1

25.04.2010, 19:28

foarte bun .... si interesanta ideea cu vasul de lut, cred ca trebuie sa il folosesc si eu mai des....

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 20:57

eu nu am vas din asta, trebuie sa-mi iau si eu, cred ca toate mancarurile pregatite in el ies delicioase

Bucataras Medi 1

25.04.2010, 21:29

si eu folosesc orez integral si imi place tare mult.......................

ANCA 1

25.04.2010, 21:33

musai vas de lut, Pusik, o sa vezi! sarmalele sunt de mare exceptie facute in el, la fel ardeii umpluti!

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 21:37

anca sunt convinsa, inca mai dau tarcoale pe aici poate il pune bucataras in camara cu surprizeapp vasul de lut este acelasi cu vasul roman?

dicarmencitta1957 1

25.04.2010, 21:40

Super,frumos prezentat.Am si eu vas de lut,dar nu prea am facut in el.Am sa-l scot din debara sa mai fac si in vasul de lut,mancare.Am facut si stiu ca iese buna mancarea in vasul de lut. 5 furculite de la mine.

ANCA 1

25.04.2010, 21:55

Carmen, multumesc Pusika, din cate stiu eu, da, sunt acelasi lucru eu am 3 deja, 2 d-astea mici, si unul mare ca o cratita, avea si capac, dar l-am spart. in acela fac sarmale, ardei, cantitati mai mari, il gasesti in retetele mele

Oana 1

25.04.2010, 22:37

Arata tare bineeee

nadina73 1

25.04.2010, 23:45

foarte bun cu siguranta

Dana Cristea - pusikmea 1

26.04.2010, 07:10

ms anca

ionix 1

26.04.2010, 21:41

eu as manca tot orezul ala... sunt fan orez... da-mi orez si scapi de mine

ANCA 1

27.04.2010, 11:57

anomisana 1

02.06.2010, 19:16

Am primit si eu in dar un vas de lut (pe care mi-l doream foarte mult), cu instructiunea ca atunci cand il voi folosi sa-l tin in apa rece. Am facut acest lucru, dupa care am preparat niste pui cu legume. Problema a aparut in momentul in care ne-am asezat la masa, cand am constatat ca mancarea are gust de pamant. Va rog sa-mi spuneti unde am gresit. Sunt disperata, si imi doresc sa folosesc acest vas. Este din acela ca o tava, cu capac. Va multumesc.

ANCA 1

03.06.2010, 12:21

vasele bune nu se mai pregatesc inainte nicicum, sunt din lut, si sunt deja arse si pregatite ptr a fi folosite direct la cuptor, plus ca-s f grele, cu peretii grosi!...eu nu l-am pus in apa rece niciodata, este autentic de la Horezu cel mare, si mai am 2 mai mici din Grecia, nici p-alea nu le tin in apa, se comporta excelent si nu schimba gustul mancarii.. parerea mea este ca vasul tau e slab calitativ.. imi pare rau ca nu a iesit mancarea gustoasa cum ar fi trebuit..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu sos curry