Orez integral cu gaina, in vas de lut

de ANCA in Pui, 25 Apr 2010 | 12208 vizualizari

COMENTARII (14)

madi_marin 1

25.04.2010, 19:28

foarte bun .... si interesanta ideea cu vasul de lut, cred ca trebuie sa il folosesc si eu mai des....

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 20:57

eu nu am vas din asta, trebuie sa-mi iau si eu, cred ca toate mancarurile pregatite in el ies delicioase

Bucataras Medi 1

25.04.2010, 21:29

si eu folosesc orez integral si imi place tare mult.......................

ANCA 1

25.04.2010, 21:33

musai vas de lut, Pusik, o sa vezi! sarmalele sunt de mare exceptie facute in el, la fel ardeii umpluti!

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 21:37

anca sunt convinsa, inca mai dau tarcoale pe aici poate il pune bucataras in camara cu surprizeapp vasul de lut este acelasi cu vasul roman?

dicarmencitta1957 1

25.04.2010, 21:40

Super,frumos prezentat.Am si eu vas de lut,dar nu prea am facut in el.Am sa-l scot din debara sa mai fac si in vasul de lut,mancare.Am facut si stiu ca iese buna mancarea in vasul de lut. 5 furculite de la mine.

ANCA 1

25.04.2010, 21:55

Carmen, multumesc Pusika, din cate stiu eu, da, sunt acelasi lucru eu am 3 deja, 2 d-astea mici, si unul mare ca o cratita, avea si capac, dar l-am spart. in acela fac sarmale, ardei, cantitati mai mari, il gasesti in retetele mele

Oana 1

25.04.2010, 22:37

Arata tare bineeee

nadina73 1

25.04.2010, 23:45

foarte bun cu siguranta

Dana Cristea - pusikmea 1

26.04.2010, 07:10

ms anca

ionix 1

26.04.2010, 21:41

eu as manca tot orezul ala... sunt fan orez... da-mi orez si scapi de mine

ANCA 1

27.04.2010, 11:57

anomisana 1

02.06.2010, 19:16

Am primit si eu in dar un vas de lut (pe care mi-l doream foarte mult), cu instructiunea ca atunci cand il voi folosi sa-l tin in apa rece. Am facut acest lucru, dupa care am preparat niste pui cu legume. Problema a aparut in momentul in care ne-am asezat la masa, cand am constatat ca mancarea are gust de pamant. Va rog sa-mi spuneti unde am gresit. Sunt disperata, si imi doresc sa folosesc acest vas. Este din acela ca o tava, cu capac. Va multumesc.

ANCA 1

03.06.2010, 12:21

vasele bune nu se mai pregatesc inainte nicicum, sunt din lut, si sunt deja arse si pregatite ptr a fi folosite direct la cuptor, plus ca-s f grele, cu peretii grosi!...eu nu l-am pus in apa rece niciodata, este autentic de la Horezu cel mare, si mai am 2 mai mici din Grecia, nici p-alea nu le tin in apa, se comporta excelent si nu schimba gustul mancarii.. parerea mea este ca vasul tau e slab calitativ.. imi pare rau ca nu a iesit mancarea gustoasa cum ar fi trebuit..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui aromat la cuptor & Orez cu ghimbir şi usturoi