Orez cu lapte - varianta egipteana

de Sim0na in Dulciuri, 25 Sep 2012 | 16210 vizualizari

COMENTARII (32)

T I M E A 1

25.09.2012, 19:28

interesanta reteta, cred ca e tare bun orezul tau! Si imi place vasul

angyb 1

25.09.2012, 19:35

ce fain arata

alinutzika 1

25.09.2012, 19:35

egiptean, roman, grec....orezul e bun oricum!!!

Rocsi 1

25.09.2012, 19:39

Mmmmm si cu frisca bunnn .Mai eu cu frisca asta nu m-am inteles.De vreo 3 ori am cumparat si de cate ori am mixat-o foarte moala a ramas.Ai facut din ea frisca batuta vreodata si ti-a iesit?

Alinutza80 1

25.09.2012, 19:51

bun oricum,vreau si eu

Sim0na 1

25.09.2012, 19:55

@Timea, multumesc! Vasul este luat din Bv, cand am fost la Oktoberfest
@Angyb, multumesc!
@Alinutzika, ca bine zici..
@Rocsi, am folosit-o si mixata si a fost ok.. Vorbesc de firma asta.. Ca am patit-o odata cu alt tip si mi s-a lasat de am stricat tot! Am incercat sa-i pui si un intaritor de frisca?
@Alinutza, mai fac o tura ca sa ajunga!

Merisor 1

25.09.2012, 19:58

Delicios!!!

- Andreea - 1

25.09.2012, 19:58

orez cu lapte...imi aduce aminte de copilarie...

diaconta 1

25.09.2012, 20:00

Io cred ca-i cam bun ce-ai facut tu acolo
da' mai bine ma gandesc ca poate ma insel si nu-i chiar asa bun

diaconta 1

25.09.2012, 20:02

Rocsi,nici mie nu mi s-a batut,asa ca o folosesc cand imi trebuie nebatuta

Miha 1

25.09.2012, 20:13

Frisca asta se bate, doar ca trebuie sa rupeti cutia si sa adunati toata grasimea ce ramane lipita de carton.

Angelina_Elena 1

25.09.2012, 20:19

imi place mult!

Rocsi 1

25.09.2012, 20:23

Da Miha?Nu stiam..eu nu am mai cumparat

diaconta 1

25.09.2012, 20:31

Noroc cu Miha,toate le stie
eu ca o doamne ce sunt ,am deschis-o asa frumusel

gaby_duceag 1

25.09.2012, 20:33

ma..nu stiu daca neaparat e de la grasimea aia ca mie mi s-a intamplat chiar si frisca Hulala sa nu se bata, desi o folosesc mereu.
eu recomand ca si pont o lingura/doua zahar in ea apoi mixata.

diaconta 1

25.09.2012, 20:34

Gaby,io si asa am niste draci ca e prea dulce frisca asta,d-apoi sa mai pun zahar.
Smantana pentru frisca e si scumpa si rareori mi s-a batut cum trebuie

gaby_duceag 1

25.09.2012, 20:37

Hulala mie nu mi se pare dulce.Uite vezi, depinde de gusturi, ca eu in aia chiar simt nevoia sa mai pun zahar.

Miha 1

25.09.2012, 20:38

Da, ajuta si zaharul, dar daca n-are grasime in ea poti s-o bati pana-i vine rau. Sau iti vine rau.

diaconta 1

25.09.2012, 20:42

Eu Hulala nu iau decat cand nu gasesc altceva,tocmai pentru ca e prea dulce.
Uneori gasesc la un magazin frisca naturala 100% fara conservanti si neindulcita,dar pentru ca are temen de valabilitate doar 7 zile nu prea aduc.
Dar cred ca m-am molipsit de la mama,vreau dulce dar sa nu fie dulce.
Daca te uiti la retetele mele folosesc destul de putin zahar,mai ales la cele cu ciocolata alba.

mamaieelena 1

25.09.2012, 20:49

bun,bun

Sim0na 1

25.09.2012, 21:12

Si eu simt nevoia de ceva zahar la Hulala.. deci sigur tine de gust.. Dar cred ca mai conteaza si altceva ptr ca frisca sa stea bat.. Eu am patit-o cu Hulala sa mi se lase odata, iar de alte ori sa fie ok. Desi am folosit acelasi mixer si acelasi zahar Probabil conditiile de depozitare sau modul de fabricare al fiecarui lot..
La reteta asta am vazut ca merge foarte bine si smantana lichida.. dar n-am luat c-am crezut ca am in casa, cand colo.. frisca Asa ca am improvizat si a iesit foarte bun si asa!

iry-gabriela 1

25.09.2012, 21:14

buna ideea cu frisca

Sim0na 1

25.09.2012, 21:23

Iri, multumesc

Panacris 1

25.09.2012, 21:35

Interesanta ideea! Vizavi de frisca lichida, cred ca trebuie sa fie foarte rece, si sa zaharul adaugta sa fie pudra, nu tos, ,cel putin eu asa fac

diaconta 1

25.09.2012, 21:36

eu zic s-o intrebam pe Ina,cum facem cand nu se bate))

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte si caramel