Mmmmm si cu frisca bunnn .Mai eu cu frisca asta nu m-am inteles.De vreo 3 ori am cumparat si de cate ori am mixat-o foarte moala a ramas.Ai facut din ea frisca batuta vreodata si ti-a iesit?
@Timea, multumesc! Vasul este luat din Bv, cand am fost la Oktoberfest
@Angyb, multumesc!
@Alinutzika, ca bine zici..
@Rocsi, am folosit-o si mixata si a fost ok.. Vorbesc de firma asta.. Ca am patit-o odata cu alt tip si mi s-a lasat de am stricat tot! Am incercat sa-i pui si un intaritor de frisca?
@Alinutza, mai fac o tura ca sa ajunga!
ma..nu stiu daca neaparat e de la grasimea aia ca mie mi s-a intamplat chiar si frisca Hulala sa nu se bata, desi o folosesc mereu.
eu recomand ca si pont o lingura/doua zahar in ea apoi mixata.
Gaby,io si asa am niste draci ca e prea dulce frisca asta,d-apoi sa mai pun zahar.
Smantana pentru frisca e si scumpa si rareori mi s-a batut cum trebuie
Eu Hulala nu iau decat cand nu gasesc altceva,tocmai pentru ca e prea dulce.
Uneori gasesc la un magazin frisca naturala 100% fara conservanti si neindulcita,dar pentru ca are temen de valabilitate doar 7 zile nu prea aduc.
Dar cred ca m-am molipsit de la mama,vreau dulce dar sa nu fie dulce.
Daca te uiti la retetele mele folosesc destul de putin zahar,mai ales la cele cu ciocolata alba.
Si eu simt nevoia de ceva zahar la Hulala.. deci sigur tine de gust.. Dar cred ca mai conteaza si altceva ptr ca frisca sa stea bat.. Eu am patit-o cu Hulala sa mi se lase odata, iar de alte ori sa fie ok. Desi am folosit acelasi mixer si acelasi zahar Probabil conditiile de depozitare sau modul de fabricare al fiecarui lot..
La reteta asta am vazut ca merge foarte bine si smantana lichida.. dar n-am luat c-am crezut ca am in casa, cand colo.. frisca Asa ca am improvizat si a iesit foarte bun si asa!