Orez cu dovlecei si carnati

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 9 Iul 2010 | 4446 vizualizari

COMENTARII (9)

rivka 1

09.07.2010, 14:57

foarte buna!

madi_marin 1

09.07.2010, 15:57

pilaful cu dovlecel e foarte bun si imi place ca ai folosit dovlecei cu coaja mai inchisa la culoare care ,,dau,, foarte bine.... de carnaciori nu mai spun nimic....

vero_closca 1

09.07.2010, 17:24

multumesc,madi! mie imi plac foarte mult dovleceii cu coaja verde...

Corinuta 1

09.07.2010, 22:15

Si aspectuos si satios!

mihaelar63 1

09.07.2010, 23:28

vero cand ,, zaresc '' o reteta ce-mi place , ma infior de placere

vero_closca 1

09.07.2010, 23:39

va multumesc,fetelor!

nadina73 1

11.07.2010, 18:34

5 furcu mari de tot

vero_closca 1

11.07.2010, 22:17

multumesc ,nadina!

mihaelar63 1

16.08.2010, 15:49

am executat reteta e super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Maglubeh"