Orez cu cascaval si sos de rosii

de Miha in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 7813 vizualizari

COMENTARII (19)

kamy 1

13.04.2011, 23:49

miha....ai vrut sa-mi faci o surpriza azi si ai gatit ptr mine? ce-mi place orezul

La Ancuta 1

14.04.2011, 00:56

si pentru mine kamy

Bucataras Medi 1

14.04.2011, 08:04

am fact si eu ieri dar de post....................

aziz 1

14.04.2011, 08:09

delicios

Anamaria7 1

14.04.2011, 08:28

eu nu inteleg cu ce difera gustul daca se mai pune si la cuptor - in afara de faptul ca se topeste cascavalul - ma luminati si pe mine?

Criss 1

14.04.2011, 08:42

Cred ca e foarte bun asa. Mie in general nu-mi place orezul, dar daca e cu cascaval, se schimba situatia.

Corinuta 1

14.04.2011, 08:53

foarte buna idee!

deyutzky 1

14.04.2011, 09:12

Miha 1

14.04.2011, 09:27

Multumesc!

Daca piticii mei au papat fara sa comenteze pot spune cu mana pe inima ca-i bun. )

Miha 1

14.04.2011, 09:28

Anamaria, incearca ambele variante si o sa vezi daca e vreo diferenta.

Lasand gluma la o parte, nu se schimba gustul cu nimic, doar capata o alta consistenta.

jolygina 1

14.04.2011, 09:40

ce bine arata

madi_marin 1

14.04.2011, 10:06

imi place mult.....

Rocsi 1

14.04.2011, 10:55

nu am mancat varianta asta de orez dar cred ca mi-ar placea

kukibella 1

14.04.2011, 10:57

mihaelaM 1

14.04.2011, 11:08

foarte buna

Lau 1

14.04.2011, 13:06

foarte bun

mena29 1

14.04.2011, 21:51

Anamaria7 1

15.04.2011, 00:35

ahaaaa, am inteleees acum

MotanLaOale 1

15.04.2011, 15:47

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu verdeata