Omleta cu ciuperci si cascaval

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2010 | 6469 vizualizari

COMENTARII (17)

LUK 1

30.12.2010, 10:15

si tu ai un ajutor de nadejde si harnic si frumos...frumoasa omleta ti-a iesit numai buna acum de dimineata...

nadina73 1

30.12.2010, 10:19

am simtit mirosu de ciuperci sigur mi-ai pastrat si mie un colt

epurasha2bb 1

30.12.2010, 10:30

multumesc
luk!

epurasha2bb 1

30.12.2010, 10:30

Nadfina mi-era dor de tine! si m-am gandit eu ca vii sigur la o ciuperca !

nadina73 1

30.12.2010, 10:43

daca stigai mai tare veneam direct la tine acasa noroc ca m-am intors ca nu am pus dar gata le-am rezolvat

Miha 1

30.12.2010, 10:44

Si eu!

RuxyRux 1

30.12.2010, 11:04

O idee grozava...si o fetita pe masura

MotanLaOale 1

30.12.2010, 11:33

interesanta in forma

Ligia Bxl 1

30.12.2010, 12:38

ce bunatate si o idee grozava nici prin cap nu mi-a trecut sa fac o omleta in forma asta de silicon bravoo

mirela0911 1

30.12.2010, 13:39

Super bine arata!

MIUTA 1

30.12.2010, 13:39

La Ancuta 1

30.12.2010, 14:50

Tare frumoasa

tanyapatap 1

30.12.2010, 17:52

mamaieelena 1

03.01.2011, 10:07

bun bun

kamy 1

05.01.2011, 13:14

ce dragalase si Dea si omleta 5f

epurasha2bb 1

12.01.2011, 14:22

multumim!

mihaelar63 1

18.01.2011, 10:15

Foarte ingenios pup frumusetea mica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (reteta adaptata)