Omleta cu blat de legume "ca de pizza"

de FlaviaD in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2013 | 4052 vizualizari

COMENTARII (16)

nilgun 1

02.09.2013, 21:57

buna buna

Valclaudia 1

02.09.2013, 22:03

sigur nu e pizza? Dca nu insistai atata pe descriere, as fi jurat ca pizza ne-ai adus! Arata tare bine!!

Bya Ralu 1

02.09.2013, 22:15

buna buna

Dea_Dea 1

02.09.2013, 22:15

tare bine arata!!

laura_n 1

02.09.2013, 22:19

grozava, big like

simona72 1

02.09.2013, 22:31

Minunata!!!

MotanLaOale 1

02.09.2013, 23:59

Corinuta 1

03.09.2013, 00:08

tare buna tre sa fie!

FlaviaD 1

03.09.2013, 01:10

Multumesc tuturor

kukibella 1

03.09.2013, 08:23

Lia_ 1

03.09.2013, 09:11

eu am gatit de pe un site niste pizza pe pat de vinete la cuptor dar nu prea ne-a incantat ... cu ou insa e altceva si merita incercat

ianculubita 1

03.09.2013, 11:21

ce buna trebuie sa fie,merita incercat

karla 1

03.09.2013, 11:25

Rocsi 1

03.09.2013, 11:27

Super

Aurelia 07_07 1

03.09.2013, 13:51

FlaviaD 1

05.09.2013, 17:56

Trebuie-trebuie! Vedeti ca se mananca cam repede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scovergi