Ochi de elefant

de madi_marin in Prajituri, 25 Apr 2010 | 12662 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.04.2010, 18:59

fac si eu dar de post si e super bunnnnnnn

Ina 1

25.04.2010, 19:03

Interesanta denumire si arata foarte bine!

madi_marin 1

25.04.2010, 19:07

multumesc fetelor....

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 20:21

Brindusa 1

25.04.2010, 20:59

Foarte tare! Auzi Madi, da cu unt nu se poate? Eu nu cred ca am facut vreodata salam de biscuiti si de aia intreb. Si imi place tare mult ideea asta cu banana inauntru.

madi_marin 1

25.04.2010, 21:03

Brandusa.....se poate, cum sa nu, merge si cu unt...... sa faci ca e super bun...noua ne place mult....

Bucataras Medi 1

25.04.2010, 21:31

foarte interesant cu banana.......imi place ideea.............

nadina73 1

26.04.2010, 00:09

grozav madi 5 furci mari si late

madi_marin 1

26.04.2010, 09:24

multumesc fetele....

Miha 1

26.04.2010, 09:41

Hi hi...ce denumire tare... Arata super!

madi_marin 1

26.04.2010, 17:42

Miha....eu asa stiam ca se numeste salamul de biscuiti cu miez de banana....

epurasha2bb 1

29.04.2010, 18:34

ce bun si haios! am vazut prima oara la Oana salam de biscuiti cu banana in mijloc si acum si la tine si taiat asa rondelute si cu denumirea asta e numai bun!

babi5 1

23.01.2014, 17:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Raffaello