Negresa cu inima de cocos

de Miha in Prajituri, 18 Iun 2009 | 13638 vizualizari

COMENTARII (7)

Miha 1

27.06.2009, 23:04

Cu mine ai fost foarte amabil(a) dar cu prajitura ce-ai avut?

Bucataras 1

28.06.2009, 17:48

wooow,un mesaj care geme de inteligenta. sa ni-l imaginam pe cimpanzeul care l-a scris (scuze tuturor cimpanzeilor): s-a asezat la calculator, a virit un deget in nas, apoi in gura si a tastat cel mai sprinten gind al sau. Apoi s-a culcat ca-i obosise neuronul ...

Miha 1

28.06.2009, 22:29

Eu cred ca aceasta cata ( a se citi catza ) nu cred ca merita alt apelativ in afara de cel pe care singur(a) si l-a atribuit.Sunt convinsa ca nu poti multumi pe toata lumea,sunt deschisa criticii,dar sa fie una constructiva.Ok,nu-ti place cum mi-a iesit prajitura.Spune-mi unde am gresit,arata-mi cum trebuia sa iasa si promit ca data viitoare ma voi stradui mai mult. Si ai curajul de a semna cu un nume adevarat,macar sa stiu pentru cine dau foc la bunatate de prajitura.

Bucataras 1

28.06.2009, 23:36

, buna asta cu catza ... eu jignisem cimpanzeii

Giana 1

19.08.2013, 14:47

Imi pare rau pentru "Cata", probabil a incercat sa faca prajitura si nu i-a reusit, sau doar este o persoana frustrata, o "epava in bucatarie". Totusi ar fi fost corect sa ne scrie si noua cateva impresii si sa aduca argumente la rautatile pe care le-a gandit (daca are constiinta). Consider ca acel comentariu rautacios ar trebui sters. In plus, retetele si gusturile difera de la om la om, nu este regula sa ne reuseasca toate retetele.

babi5 1

20.08.2013, 07:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Krem a la Krem