Negresa cu cocos, de post

de _Alina_ in Prajituri, 27 Noi 2013 | 13444 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

27.11.2013, 12:14

AndreaE 1

27.11.2013, 12:22

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 12:23

minunata negresa!

Bya Ralu 1

27.11.2013, 12:29

delicioasa

deyutzky 1

27.11.2013, 12:55

arata tare bine!!

Lavinia 1

27.11.2013, 12:57

foarte faina a iesit

_Alina_ 1

27.11.2013, 13:21

va multumesc!

Irina 1

27.11.2013, 13:43

ce bine suna: cu minim de efort! cum imi place mie! am sa fac si eu!

anca_rm 1

27.11.2013, 13:44

buna negreciosa

portiadelumina 1

27.11.2013, 13:49

Bun, uşor şi de post. Succes garantat în această perioadă.

Cris2711 1

27.11.2013, 14:07

Delicioasa

Satisfyyourcravings 1

27.11.2013, 14:18

Arată superb!

mihaelar63 1

27.11.2013, 14:20

Da ce-mi faci tu acuma , doar la negrese imi sta capul

Dana_Retetegg 1

27.11.2013, 15:04

laura_n 1

27.11.2013, 15:18

ma innebunesti cu negresa asta, cred ca ma dau si eu la ea

Constelatialeu 1

27.11.2013, 16:39

ne-au invadat negresele..

Lau 1

27.11.2013, 17:29

Rocsi 1

27.11.2013, 19:23

Imi place foarte mult

diaconta 1

27.11.2013, 20:37

Ce-mi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresă de post