Nectar de caise

de simona72 in Sirop / Compot, 12 Iul 2013 | 6766 vizualizari

COMENTARII (30)

Valclaudia 1

12.07.2013, 19:32

bravo,Simo! Ce bine arata!!

Constelatialeu 1

12.07.2013, 19:34

Mi-am adus paiul si evantaiul,te rog sa ma servesti...

simona72 1

12.07.2013, 19:36

Ramai cu paiul in gura

simona72 1

12.07.2013, 19:36

Multumesc Claudia

kukibella 1

12.07.2013, 19:42

WOWWWWW

Bya Ralu 1

12.07.2013, 19:48

super!bravo

Constelatialeu 1

12.07.2013, 20:01

Zgarcito....

MotanLaOale 1

12.07.2013, 20:15

papabundetot 1

12.07.2013, 20:27

superrr!!!!

mamaieelena 1

12.07.2013, 20:52

buuuun

nilgun 1

12.07.2013, 20:56

bun

Anett 1

12.07.2013, 21:01

Rocsi 1

12.07.2013, 21:07

Foarte bun si sanatos nu ca cel cumparat

- Andreea - 1

12.07.2013, 21:09

Bunica 1

12.07.2013, 21:12

N-am facut de vreo 2 ani............ Sa faci si de piersice!

laura_n 1

12.07.2013, 21:45

yum

babi5 1

12.07.2013, 21:45

Bun a mai facut cineva de piersici cred ca panactris

diaconta 1

12.07.2013, 21:48

bun si racoritor

simona72 1

12.07.2013, 21:54

Multumesc

gaby_gabytza 1

12.07.2013, 22:20

bunatate

T I M E A 1

12.07.2013, 22:43

ce bun e

alilianaa 1

12.07.2013, 22:46

bun, bun!

Dea_Dea 1

13.07.2013, 07:47

Sti ca vreau si eu !!

Xandrinne 1

13.07.2013, 08:09

Tare bun!

Geanina87 1

13.07.2013, 09:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nectar de caise