Muschiulet umplut cu carnat

de divainbucatarie in Porc, 9 Noi 2010 | 16477 vizualizari

COMENTARII (12)

Sylvia 1

09.11.2010, 10:37

Prima cu placere ce daca e doar mic dejun, nu refuz asa bunatate

silvi0ara 1

09.11.2010, 11:13

Am ajuns bine,aproape e pranzul,asa ca iau si eu o bucata.

divainbucatarie 1

09.11.2010, 12:58

va trimit cu drag cate o portie!

La Ancuta 1

09.11.2010, 15:18

divainbucatarie 1

09.11.2010, 17:34

Multumesc!

Pasiune pentru bucatarie 1

10.11.2010, 18:10

tare bun trebuie sa fie

marcela1979 1

03.12.2010, 19:11

diaconta 1

03.12.2010, 19:32

minunaaaaaaaaaat

gaby_duceag 1

03.12.2010, 19:40

super!

Sylvia 1

03.12.2010, 19:47

Vai ce bun trebuie sa fie si asta

divainbucatarie 1

04.12.2010, 15:56

Multumesc!!!!

Bya Ralu 1

21.07.2012, 22:12

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de pomana porcului