Muschi de porc Wellington

de simona72 in Porc, 3 Ian 2019 | 8809 vizualizari

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

03.01.2019, 16:49

Un preparat deosebit !!! Felicitari !!!!

simona72 1

03.01.2019, 16:53

Multumesc, Miha!! Sincer, a iesit deosebit la gust din cauza hribilor. Eu am facut doua bucati. Unul l-am luat cu mine in vacanta, iar cei care l-au gustat au fost tare incantati

Rahela Velicu 1

03.01.2019, 16:56

Arata tare bine!

mihaelar63 1

03.01.2019, 16:59

De multisor imi este si mie in plan !!! Precis am sa-l prepar !!! Imi place si garnitura ta

simona72 1

03.01.2019, 16:59

Multumesc, Rahela!

simona72 1

03.01.2019, 17:00

Miha, tu sigur il faci cu muschi de vita, sa nu spun muschi de caprioara )))

mihaelar63 1

03.01.2019, 17:14

... cu vitel

RODIMUR 1

03.01.2019, 17:15

Un preparat mai special...!

MotanLaOale 1

03.01.2019, 18:41

bun bun

Rocsi 1

03.01.2019, 19:53

Ce nebunie de preparat! Grozav!

anca_rm 1

03.01.2019, 20:10

O reteta grozava. imi place ce ai acolo in farfurie

simona72 1

03.01.2019, 20:15

Multumesc!!

mirela0911 1

04.01.2019, 10:11

As veni la masa!

CameliaR 1

04.01.2019, 10:28

Ce prezentare frumoasa si ce preparat delicios!

laura_n 1

04.01.2019, 16:28

Bravo, Simo! Foarte gustos garantat, mai ales la ore tarzii )))))))))))

Panacris 1

04.01.2019, 18:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava