MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR

de Roda in Porc, 11 Iul 2009 | 7809 vizualizari

COMENTARII (3)

Bunica 1

13.07.2009, 08:45

Spuneti, dumneavoastra , cum faceti sosul tartar?

Roda 1

15.07.2009, 15:29

De obicei, folosesc sos tartar din comert, dar ,cand vreau sa-l prepar eu , ma folosesc de 2 retete vechi si anume, sos tartar clasic si sos tartar cu marar.
Sos tartar clasic:
mixezi 2 galbenuse de ou fierte tare cu 2 linguri mustar,se adauga 1 cana ulei de masline sau alt ulei de salata si se amesteca pana se obtine o compozitie cremoasa.Se incorporeaza albusurile tocate foarte marunt, 1 lingura patrunjel verde tocat, sare, piper negru proaspat macinat,suc de lamaie,ciuperci tocate(optional),1-2 linguri capere tocate si 1 lingura ceapa tocata marunt..Este important ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.
Sos tartar cu marar:
Se amesteca:1/2 cana maioneza cu 1 lingura ceapa tocata marunt,1-2 linguri capere, 2 linguri marar fin tocat,sucul de la 1/2 lamaie,2-3 lingurite sos Tabasco(din comert-optional),sare si piper negru.Se amesteca toate ingredientele intr-un bol, se acopera si se tin la rece, in frigider cel putin 1/2 de ora inainte de a fi servit sau folosit in preparate.

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 11:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete si dovlecei cu frisca