Musaca din legume,cu carne de pui.

de dicarmencitta1957 in Pui, 1 Iun 2010 | 8430 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

01.06.2010, 13:23

o mancare foarte buna

dicarmencitta1957 1

01.06.2010, 13:40

Multumesc Rocsi,asa este.Baietii mei,erau terminati ieri de la mirosul din bucatarie si nu au avut rabdare sa se raceasca un pic si mi-au taiat musacaua repede de nu am mai putut sa o prezint cum ar trebui.Daca o lasam un pic mai mult ar fi iesit poza cum trebuie.

mikaela 1

01.06.2010, 13:53

maaaaama ce bine arata

Sylvia 1

01.06.2010, 14:29

Excelent arat zici ca e picatata am si salvat reteta sa o teste, 5 furculite si de la mine

epurasha2bb 1

01.06.2010, 14:42

super buna reteta si aspectul deosebit de apetisant!

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 14:56

Inghit in sec si plec repede de aici...............excelent,Carmen!.............5 furcu.

lia maria 1

01.06.2010, 15:22

Carmen, nu fi necajita din cauza pozelor, important este ca ceia ce ne-ai prezentat tu aici e bestial

nadina73 1

01.06.2010, 16:40

super azi am luat vinete si ma gandeam sa fac o musaca cu carne de pui si vinete,felicitari pt prezentare si pt reteta e grozava super 5 furcu,o trec la favo

Teo 1

01.06.2010, 23:42

cat de frumos ai parcurs fiecare etapa ! bravo !

mena29 1

10.07.2010, 23:06

babi5 1

14.12.2014, 16:02

babi5 1

14.12.2014, 16:46

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate