Musaca cu carne tocata si castraveti murati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2014 | 4538 vizualizari

COMENTARII (15)

Panacris 1

24.10.2014, 08:11

Interesantă varianta ta! De probat!

dantes 1

24.10.2014, 08:12

Buna!

reisnaor_2006 1

24.10.2014, 08:15

multumesc

babi5 1

24.10.2014, 08:35

,

alilianaa 1

24.10.2014, 08:47

tare buna trebuie sa fie..

MotanLaOale 1

24.10.2014, 08:59

Gherca Daniela 1

24.10.2014, 09:13

mirela0911 1

24.10.2014, 10:19

Bună tare!

Sylvia 1

24.10.2014, 11:15

ebestiala combinatia de carne si castraveti murati, o ador

Sylvia 1

24.10.2014, 11:18

Ca sa iti dau un tips cu taiatul genului asta de mancare, cel mai bine se face a doua zi dupa ce o reincalzesti ( asta in cazul in care nu este facuta sa fie consumata imediat ) . In restaurant mereu procedam astfel cu tot ce inseamna gratin, musaka de genul asta si lasagna chiar , a doua zi dupa reincalzire se taie perfect si este delicioasa , cu aromele implinite . Stiam si eu secretul de la un bucatar cu experienta

reisnaor_2006 1

24.10.2014, 11:25

multumesc Sylvia,un sfat este bine venit,niciodata nu am rabdare indiferent ce fac.

Geanina87 1

24.10.2014, 13:46

deyutzky 1

24.10.2014, 17:59

cred ca e delicioasa

Rocsi 1

24.10.2014, 21:49

Alexandra Burz 1

01.11.2014, 20:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu bacon