Musaca cu carne tocata si castraveti murati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2014 | 3552 vizualizari

COMENTARII (15)

Panacris 1

24.10.2014, 08:11

Interesantă varianta ta! De probat!

dantes 1

24.10.2014, 08:12

Buna!

reisnaor_2006 1

24.10.2014, 08:15

multumesc

babi5 1

24.10.2014, 08:35

,

alilianaa 1

24.10.2014, 08:47

tare buna trebuie sa fie..

MotanLaOale 1

24.10.2014, 08:59

Gherca Daniela 1

24.10.2014, 09:13

mirela0911 1

24.10.2014, 10:19

Bună tare!

Sylvia 1

24.10.2014, 11:15

ebestiala combinatia de carne si castraveti murati, o ador

Sylvia 1

24.10.2014, 11:18

Ca sa iti dau un tips cu taiatul genului asta de mancare, cel mai bine se face a doua zi dupa ce o reincalzesti ( asta in cazul in care nu este facuta sa fie consumata imediat ) . In restaurant mereu procedam astfel cu tot ce inseamna gratin, musaka de genul asta si lasagna chiar , a doua zi dupa reincalzire se taie perfect si este delicioasa , cu aromele implinite . Stiam si eu secretul de la un bucatar cu experienta

reisnaor_2006 1

24.10.2014, 11:25

multumesc Sylvia,un sfat este bine venit,niciodata nu am rabdare indiferent ce fac.

Geanina87 1

24.10.2014, 13:46

deyutzky 1

24.10.2014, 17:59

cred ca e delicioasa

Rocsi 1

24.10.2014, 21:49

Alexandra Burz 1

01.11.2014, 20:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute