Muffin cu gem

de esmerandra in Prajituri, 24 Iun 2011 | 5521 vizualizari

COMENTARII (10)

Dya Daniela Andrei 1

24.06.2011, 10:25

ce frumusele sunt!

deyutzky 1

24.06.2011, 11:30

tare dragalase

Rocsi 1

24.06.2011, 11:42

eu cand am facut cu dulceata,dulceata mi s-a lasat la fund..cred ca cu gem e mai bun,ca e mai gros..concediu placut

MotanLaOale 1

24.06.2011, 15:31

bune bune

MIUTA 1

25.06.2011, 00:13

Suuuuuper bune

aziz 1

25.06.2011, 11:25

concediu linistit!!!vrem si noi briose

ionela2682 1

25.06.2011, 15:52

Arata foarte bine briosele tale,felicitari..nici eu nu prea reusesc sa mentin gemul in briose la mijloc..se scufunda,am incercat si coacere jumatate si adaugarea gemului si tot se scufunda ..dar nu e prea mult pref de copt...1 plic care are aprox 1 lingurita se foloseste pt 500 g faina eu asa stiu...nu au gust ciudat????

adry88 1

28.06.2011, 16:30

Lau 1

02.07.2011, 22:59

Cris2711 1

21.07.2011, 19:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si bezea