Morcovi rumeniti cu susan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2013 | 5456 vizualizari

COMENTARII (34)

Dana_Retetegg 1

07.12.2013, 22:15

Ina 1

07.12.2013, 22:16

multumesc! Chiar doream o astfel de reteta !

Krystyan Trendy 1

07.12.2013, 22:16

interesanta reteta

MotanLaOale 1

07.12.2013, 22:17

Bya Ralu 1

07.12.2013, 22:18

dana

Bya Ralu 1

07.12.2013, 22:19

ina ma bucur ca iti plac

Valclaudia 1

07.12.2013, 22:19

ce culoare!

Bya Ralu 1

07.12.2013, 22:19

krysty multumesc

Bya Ralu 1

07.12.2013, 22:19

motan

Merisor 1

07.12.2013, 22:34

Sunt buni, zici?

Dya Daniela Andrei 1

07.12.2013, 22:35

Interesant

laura_n 1

07.12.2013, 22:35

Imi plaace

Bya Ralu 1

07.12.2013, 22:46

da merisor sunt buni

Bya Ralu 1

07.12.2013, 22:46

dya

Bya Ralu 1

07.12.2013, 22:46

laurit ma bucur

T I M E A 1

07.12.2013, 22:58

si eu vreau

RuxyRux 1

07.12.2013, 23:33

Vai ce buni

Larisel 1

07.12.2013, 23:50

Imi plac la nebunie!

deyutzky 1

07.12.2013, 23:53

interesant n-am facut pana acum dar ii pun pe lista pana ii fac eu, fur cativa de la tine

Bya Ralu 1

08.12.2013, 00:07

ruxy

Bya Ralu 1

08.12.2013, 00:07

timi cu mare drag

Bya Ralu 1

08.12.2013, 00:09

larisel

Bya Ralu 1

08.12.2013, 00:09

deyu nu mai am)

Panacris 1

08.12.2013, 11:19

Interesant!

Anett 1

08.12.2013, 11:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri cu omleta in aluat dospit