Mititei la gratar

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2010 | 9292 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

15.06.2010, 10:46

tare buni

ela 1

15.06.2010, 11:44

Adinacarla 1

15.06.2010, 11:48

multumesc...va astept la o portie de mici si pe voi

nadina73 1

15.06.2010, 17:23

si noua ne plac mult5 furcu

Sylvia 1

15.06.2010, 17:33

Excelent arata nota maxima. Si eu ii prepar de casa si mi se par mult mai buni asa , ii stropesc in timp ce se coc cu un mujdei de usturoi foarte diluat cum am citit intr-o reteta veche sa testezi sa vezi ce gust bun le da

Adinacarla 1

16.06.2010, 08:40

multumesc nadina...micii sunt preferatii nostrii si parca mie imi plac mai mult pe gratarul de aragaz.

Adinacarla 1

16.06.2010, 08:41

Multumesc Sylvia pentru apreciere si pentru sfat..

nadina73 1

16.06.2010, 10:29

adinacarla adevarul e ca mititei sant buni si afara si in casa

Ubulika 1

18.06.2010, 12:34

arunci un mic? trimit prastia

Adinacarla 1

18.06.2010, 14:41

cu draga inima iti trimit data viitoare cand mai fac.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu ciuperci