Mititei cu mustar

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 24 Feb 2010 | 11325 vizualizari

COMENTARII (20)

Teo 1

24.02.2010, 22:39

vai ,Silvia si mirosul si fumul a ajuns pana la mine!

Bucataras 1

24.02.2010, 22:48

senzationala reteta

mihaelar63 1

24.02.2010, 22:57

felicitari ptr munca de ,, cercetare '' . e o reteta care merge la favorite , demna de toata atentia , decat sa cumparam din comert cine stie ce pasta de mititei ,, reconditionata '' mai bine ii facem singure

Sylvia 1

24.02.2010, 23:06

Multumesc pentru aprecieri dau o bere

Sylvia 1

24.02.2010, 23:08

Bucataras ai citit reteta atasata la introducere, ca am pus link dar vad ca nu se poate deschide automat. Este excelent scrisa , m-a si transpus in timpurile de atunci, parca ma si vedeam la un restaurat vechi si il ascultam pe Jean Moscopol " Vrei sa ne-ntalnim sambata seara ? ". Cum sa atasez linkul sa se poata deschide ca merita .

Miha 1

24.02.2010, 23:09

Sylvia 1

24.02.2010, 23:09

http://web.mit.edu/romania/www/Recipes/mici-1920.pdf
Incerc asa.

Sylvia 1

24.02.2010, 23:16

Miha cele mai gustoase sarmale si cei mai buni mititei i-am mancat la Hanul Trei Sarmale in Iasi , unde cica au mancat si Ion Creanga si Mihai Eminescu mi-a ramas in minte locatia aceea.

ionix 1

24.02.2010, 23:29

super super... toate furculitele

anisoara 1

25.02.2010, 00:03

Sylvia, am citit receta de pe link. M-a impresionat foarte mult descrierea recetei. asa descriere , iti trezeste pofta de a prepara-o imediat , de ai simti gustul . Asa carte sa gasesti - cred ca este o raritate- modul de preparare a acestei recete nu este ceva nou pentru mine, singur momentul cu ungerea micilor cu suc de usturoi - a fost nou pentru mine, si folosirea anisului stelat. Ai expus si tu asa receta in timpul postului.

rivka 1

25.02.2010, 10:57

dicarmencitta1957 1

25.02.2010, 11:55

Arata de nota 10,mi-ai facut o pofta de mici,mama,mama.

Rocsi 1

25.02.2010, 11:56

o mankre pe placul tuturor

cory 1

25.02.2010, 18:58

bravooo...hai cu mici si cu berea fetelor....dar fara carne de oaie nu merge???...eu fac cu porc si vita...dar la fel de buni. si eu cand am fost in romania primul lucru am mancat mititei..

adnas54 1

27.02.2010, 22:24

nici eu nu am mancat cam de mult, asa ca mi-ai facut o pofta....

Sylvia 1

01.03.2010, 23:31

Cory merge excelent si numai cu vita, eu am pus putina sa testez gustul si reteta. Sunt in Romania acum si am degustat deja o portie

Miha 1

01.03.2010, 23:54

Silvia, esti in Romania? Unde?

rivka 1

02.03.2010, 00:27

sylvia imi lipseai ma intrebam unde ai disparut de ce nu mai postezi esti in romania sedere placuta

Oana 1

03.03.2010, 17:58

Chiar ma gandeam de ce nu mai posteaza Sylvia ceva buuun Pe unde esti???ne e dor de tineee

Sylvia 1

07.03.2010, 12:55

Scuze ca abia acum am vazut mesajul sunt in Romania la Cluj , am fost cateva zile si la parintii mei in Bistrita-Nasaud acum dau ture prin mag si va anunt ce si unde am gasit pe aici si ce am mai gatit Ca idee se gasesc o multime in Ro prin mag si la preturi bune zic eu fac eu o listuta informativa cu ce aveam eu in retete si ma intrebati pe unde se gasesc la toata lumea si merci ca ati intrebat de mine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in pesmet , cu tortellini