Rivka al meu pitic e un pretentios si cand mergem undeva cu el mor de rusine ca tot ce gusta stramba din nas si zice ca " Nu e foarte bun sa stiti !" acasa imi zice mereu ce vrea sa manance si ii fac asa. Al meu sot se plange de kilogramele luate in plus deci....
ce dragute sunt! si le-ai facut in forma de briose, nu ? si nu in clasicele forme de tarta...foarte interesanta ideea. de cand tot imi spun sa imi cumpar si eu o forma de-asta....bine ca am hartiutele speciale, da forma ioc!. o sa spun si eu ca Oana cat de curand ,,Ce mi-am cumparat eu azi? Aud, aud? ,,...
Madi sunt foarte bune si destul de usor de facut. De data asta le-am facut in tava de muffins mai le fac si in tava de la minitarte. Cando sa faci sa stii ca la astea nu trebuie hartie, daca pui se si lipeste aiurea de ele.
Violette, merci
Multumec pentru aprecieri, am invatat de cand sunt in Franta ca legumele au o valoare a lor foarte importanat in bucatarie si nu sunt numai pe post de garnitura. O sa postez in masura in care reuesc mai multe retete in care predomine legumele de la cake-uri cu legume la soufleuri si salate .
Frumoase ca forma , culoare si gustoaaaaaase ! [bs:20 ]Felicitari ! eu la noi n-am vazut aluat de tarte, daca stie cineva unde se gaseste sa dea alarma
Eu am vaut congelat la Cora si marile magazne, sincera sa fiu am fot eu lenea acum si am mereu un aluat rezerva in frigider ca e simplu e facuts i cand sunt serioasa il fac eu din 200-250 grame de faina, 100 grame de unt si sare si putina apa cat cere cere aluatul.