Mincare de fasole cu cabanos

de ela in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2010 | 15815 vizualizari

COMENTARII (9)

Teo 1

14.01.2010, 20:48

chiar am pofta de o portie....mai mare!

ela 1

14.01.2010, 22:14

ma bucur ca iti place

Nicolae 1

15.01.2010, 08:42

Bunica 1

15.01.2010, 12:04

Si cu ceva gogonele alaturi sau salata de ceapa, doamne ce merge fasolea ta !

ela 1

15.01.2010, 12:09

cu cepa e cel mai binenumai ca la mine pofta in cui,fierea mea nu ma lasa sa mananc nici cu,nici fara,doar o gatesc

Valentina 1

15.01.2010, 15:46

Daca stateai in Bucuresti, te trezeai cu mine la usa...Norocul tau ca stai in Timisoara...

ela 1

15.01.2010, 16:06

deschide messul ca iti trimit o portie

Valentina 1

16.01.2010, 16:53

Hai ca am facut si eu azi, ca mai aveam putin si nasteam pe aici de pofta!!!

ela 1

16.01.2010, 17:06

a fost bun?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa impanata la cuptor