"Miere" de papadie

de alinutzika in Sirop / Compot, 15 Mai 2012 | 11524 vizualizari

COMENTARII (27)

Rocsi 1

15.05.2012, 13:05

stiu ca e foarteeee buna si sanatoasa!!!facea si mama cu ceva ani in urma!!

Panacris 1

15.05.2012, 13:26

Super idee!

alinutzika 1

15.05.2012, 13:41

diaconta 1

15.05.2012, 13:48

interesant

Alinutza80 1

15.05.2012, 14:27

buna idee

gaby_duceag 1

15.05.2012, 14:31

fain

Lau 1

15.05.2012, 14:35

interesant

MotanLaOale 1

15.05.2012, 15:02

interesant

alinutzika 1

15.05.2012, 15:29

va multumesc pentru comantarii!

deyutzky 1

15.05.2012, 15:43

Angelina_Elena 1

15.05.2012, 15:46

foarte interesant!

Dana_Retetegg 1

15.05.2012, 15:57

aziz 1

15.05.2012, 16:30

cu siguranta fara,, ajutorul,,de nadejde nu ar fi iesit asa buna!!

iry-gabriela 1

15.05.2012, 18:28

interesanta

mamaieelena 1

15.05.2012, 19:03

buna,buna

alinutzika 1

15.05.2012, 19:12

aziz, cu siguranta..

mihaelar63 1

15.05.2012, 23:04

Frumoase imagini
Sa-ti traiasca culegatorul
Si eu faceam in trecut , este delicioasa iarna pe paine cu unt sau sa se unga cozonaci pe deasupra

Sim0na 1

16.05.2012, 10:45

Nu stiam de reteta asta!! Trebuie neaparat incercata!

alinutzika 1

16.05.2012, 22:47

Mihaela , iti multumesc mult!

alinutzika 1

16.05.2012, 22:47

Simona...la anu'cand apar iar papadii...

gaby_duceag 1

23.05.2012, 22:38

Am facut si eu azi dar le-am pus la rece, la macerat, nu le fierb.
Arata bine

diaconta 1

23.05.2012, 22:47

si de-asta ai facut Gaby??? Tulai Doamne

gaby_duceag 1

25.05.2012, 08:03

Dia, acum doua zile l-am pus la macerat; nu stiu ce va iesi, ca-n toate retetele pe net vad florile fierte eu nu voiam asa, pe cel de brad tot prin macerare il fac.

alinutzika 1

25.05.2012, 14:41

macerate, probabil, (de fapt sigur), isi pastreaza mai bine vitaminele si toate cele...dar am auzit ca dupa ce desfaci borcanul trebuie tinut la frigider ca se strica.Eu nu am facut decat asa. Te pup, Gaby

gaby_duceag 1

25.05.2012, 14:42

n-am facut niciodata, e primul an.
asa-l fac si pe cel de brad si intr-adevar pastrez sticlutele la frigider.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]