Mic dejun cu quinoa, ou si avocado

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 12 Dec 2015 | 6514 vizualizari

COMENTARII (14)

portiadelumina 1

12.12.2015, 13:55

Zici că sunt pictate, aşa de frumos arată. Preparatul e unul care musteşte de sănătate, merită să fie încercat de orice gurmand, dar mai ales de cei care au nevoie de o cură de dezintoxicare după mesele copioase şi foarte grase.

Zamfira 1

12.12.2015, 14:02

Foarte buna reteta!!!

Satisfyyourcravings 1

12.12.2015, 14:02

Vai Padre, ce comentariu frumos! Multumesc din suflet! Mereu ma intreb daca e cineva acolo care a incercat macar una dintre retetele mele si i-a placut.

delia64 1

12.12.2015, 14:05

portiadelumina 1

12.12.2015, 14:05

Să ştii că da, mulţi încearcă, dar la fel de mult sunt convins că nu le iese tuturor aşa de bine. Mie nici atât. )

Satisfyyourcravings 1

12.12.2015, 14:10

Ehh, hai Padre nu mai fii asa modest. Inca imi mai amintesc oaia gatita in groapa. Cred ca a fost printre primele retete postate pe site, nu? Eu de exemplu nu ma pricep foarte bine la patiserie si tot ce tine de aluaturi. Cred ca asta se vede si prin tipul de retete pe care le abordez.

portiadelumina 1

12.12.2015, 14:16

Nu, tu găteşti într-un fel anume, dacă ar fi să folosesc termenul Laurei, aş zice "chinchi". E drept, faptul că stai într-o altă ţară cu cultură diferită de a noastră şi că ai de hrănit, pentru o creştere minunată, guri ce au nevoie de tot ce poate fi mai sănătos, ai dezvolat felurile astea minunate. Eu sunt gurmand serios, dedicat bucătăriei româneşti. E drept, iar asta o spun deseori, analizele mele sunt perfecte, mănânc mult dar echilibrat, mănânc gras dar nu-mi liseşte postul, aşa că balanţa e mereu la nivelul optim. Plus de asta mai fac şi mişcare, aşa că mai am un avantaj. Ahh, carnea de oaie chiar e bună, dar la fel de mult îmi place şi cea de porc, de vită, de pasăre ori de peşte. Bun la casa omului, ce mai vorbă. )

Satisfyyourcravings 1

12.12.2015, 14:30

Haha, nu mi-a mai spus cineva ca gatesc chinchi Cred ca e un inceput pentru toate Recunosc ca si mie imi place mancarea traditionala romanesca, dar mi se pare ca sunt asa de multe combinatii in lume si as vrea sa le incerc pe toate, desi sunt convinsa ca nu voi reusi sa fac asta in viata asta. Inseamna ca avem amandoi aceeasi filosofie: Totul cu moderatie, inclusiv moderatia!

Bya Ralu 1

12.12.2015, 14:30

bun bun

MotanLaOale 1

12.12.2015, 15:11

Micutza Luana 1

12.12.2015, 15:18

sanatos

deyutzky 1

12.12.2015, 16:49

imi place

CameliaR 1

12.12.2015, 21:37

Bunica 1

12.12.2015, 21:41

Avocado cu ou îmi plac foarte mult,dar cu quinoa n-am încercat.Nu e timpul trecut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti si umpluti ca de la fast-food, doar ca mai sanatosi