Melci din foietaj cu zacusca

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2014 | 8553 vizualizari

COMENTARII (14)

- Andreea - 1

05.10.2014, 17:30

Interesant

Adele 1

05.10.2014, 17:31

Super

Gherca Daniela 1

05.10.2014, 17:41

Buni

reisnaor_2006 1

05.10.2014, 17:45

interesanta reteta

Merisor 1

05.10.2014, 17:50

Ce le mai combini, tu Clau!

Valclaudia 1

05.10.2014, 17:53

trebuie,Merisor! Cand ai doi copii ovo-lacto-vegetarieni, nu prea ai incotro...

babi5 1

05.10.2014, 17:57

MotanLaOale 1

05.10.2014, 17:59

Mitinita 1

05.10.2014, 18:00

MOKUSKA 1

05.10.2014, 19:37

Rocsi 1

05.10.2014, 20:37

O gustare rapida si buna!

Constelatialeu 1

05.10.2014, 22:42

deyutzky 1

05.10.2014, 23:14

imi plac

navidad_2017 1

07.02.2018, 20:26

O idee absolut minunata ptr un bufet rece (al nostru a fost la biserica)! Neavand zacusca, am folosit "Ajvar" (picant si normal) in care am amestecat pasta de ceapa calita; o parte le-am presarat cu parmezan, o parte le-am lasat simple (pentru vegani, foietajul fiind si el pe baza de unt de palmier)... Au fost cca 150 bucati si au disparut atat de repede, incat nu toata lumea a apucat sa ii guste... Deliciosi si extrem de usor de facut! Multumim ptr reteta!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu pastrama de porc