Melci aperitiv

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2011 | 4834 vizualizari

COMENTARII (17)

lilik 1

11.06.2011, 14:43

tare buni

aziz 1

11.06.2011, 16:41

vai rosiile uscate sant traznet,ce gust bun tre sa aiba...mmmmm

adry88 1

11.06.2011, 16:43

tare bun

elena1988 1

11.06.2011, 16:46

ionela2682 1

11.06.2011, 17:35

La Ancuta 1

11.06.2011, 19:48

tare buni

Lau 1

11.06.2011, 22:02

bun

mena29 1

11.06.2011, 22:36

Taaare gustosi!

Rocsi 1

12.06.2011, 18:25

divainbucatarie 1

12.06.2011, 19:06

mirela0911 1

12.06.2011, 21:08

ce-mi placeeee

mamaieelena 1

13.06.2011, 08:45

buni

kamy 1

13.06.2011, 19:08

imi plac chestiile astea cu aluat de foietej

MotanLaOale 1

14.06.2011, 10:35

bun bun

gratziela 1

21.06.2011, 22:55

apetisant!

horia 1

12.07.2011, 01:56

arata super,imagini extraordinare!

horia 1

12.07.2011, 02:00

cred ca ti-au iesit foarte gustosi.asa ceva inca n-am mancat pana acum.o sa incerc sa fac si eu,mai ales ca foaia o cumpar.interesanta reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemea