Medalion de porc cu ciuperci

de Sylvia in Porc, 13 Mai 2010 | 9942 vizualizari

COMENTARII (8)

ela 1

13.05.2010, 16:54

acum ma intrebam ce ne-ai mai pregatit vreau si eu ca mor dupa ciuperci azi e ziua ciupercilor,am mancat si eu

Bunica 1

13.05.2010, 18:00

Mmmmmm bun ,bun pentru o cina sau un pranz rapid!

silvi0ara 1

13.05.2010, 18:08

Foarte bun.

madi_marin 1

13.05.2010, 18:09

foarte bine arata.... ce pofta imi e.... super...o sa fac si eu asa bunatate....

Rocsi 1

13.05.2010, 18:14

si eu am venit sa gust

lia maria 1

13.05.2010, 18:35

dupa atata ploaieavem la meniuri cu ciuperci5 furculite

nadina73 1

13.05.2010, 23:06

super buna cu ciupercivreau si eu ,uite vin cu 5 furculite

Sylvia 1

14.05.2010, 14:10

Multumesc pentru aprecieri. Eu sunt foarte mare fan ciuperci, imi plac toate ciupercile de toate mamele mereu am in frigider cateva sortimente.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu muschi afumat la cuptor