Mazare cu costita afumata

de izulika in Mancaruri cu carne, 26 Apr 2010 | 41510 vizualizari

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

26.04.2010, 14:29

tot ce este cu afumatura este bun........................mazare fara marar din abundenta nici ca se poate..................

madi_marin 1

26.04.2010, 15:07

e super bun....imi place foarte mult cum arata....

Rocsi 1

26.04.2010, 15:21

imi place mazarea

izulika 1

26.04.2010, 15:25

pai daca tot va place va invit la o portie

Ina 1

26.04.2010, 15:47

Ma inscriu si eu la o portie! Tocmai ce mi-am luat mazare, sa fac si eu. Arata super si afumatura cu mararul fac totul

izulika 1

26.04.2010, 16:01

iti dau cu mare placere ina :*

Ina 1

26.04.2010, 16:22

ms

Dana Cristea - pusikmea 1

26.04.2010, 17:11

f buna si eu o fac cu afumatura si mai pun si un cartof

elena500 1

27.04.2010, 19:13

GheorgheSimon 1

11.02.2017, 22:13

O rețetă delicioasă! O recomand cu mult drag!!! Un bucătar începător!!!

EmilianMihai 1

14.07.2018, 16:48

Nu se specifica de cata costita este nevoie pentru aceasta reteta, Ma refer strict la cantitate. Mersi de intelegere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi