Marinarea carnii

de -tony- in Pt. carne, 26 Dec 2012 | 8941 vizualizari

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

26.12.2012, 11:59

Rocsi 1

26.12.2012, 12:01

portiadelumina 1

26.12.2012, 12:05

E de reţinut. Prefer varinta cu vin ori bere, parcă e mai bărbătească. Deşi, laptele marinează şi el bine.

Bunica 1

26.12.2012, 12:10

-tony- 1

26.12.2012, 12:25

au facut un studiu cei de la Discovery laa o emisiune culinara in care au pus carnea la micriscop sa se vada care dintre vin,bere,ulei,lapte,iaurt marineaza mai bine si cel mai bine a marinat iaurtul

MotanLaOale 1

26.12.2012, 12:32

Lau 1

26.12.2012, 21:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Costita de vacuta marinata in bere irlandeza