Mancare de naut cu legume si perisoare

de simona72 in Porc, 12 Mai 2015 | 4805 vizualizari

COMENTARII (23)

Constelatialeu 1

12.05.2015, 15:26

Nu stiu de ce,dar nu ma atrage deloc nautul....

simona72 1

12.05.2015, 15:33

L-ai incercat???seamana cu fasolea...

Merisor 1

12.05.2015, 15:36

Nici eu nu l-am incercat, dar tare as incerca de la tine, in combinatia aia!

Bya Ralu 1

12.05.2015, 15:38

Mie imi place,buna mancarica

Constelatialeu 1

12.05.2015, 15:40

Nu l-am incercat,dar mie cand mi se pune pata,pai mi se pune..ca-s scrantita de pe fix...

MotanLaOale 1

12.05.2015, 15:42

bun bun

MOKUSKA 1

12.05.2015, 15:47

buna mancarica

simona72 1

12.05.2015, 15:51

Multumesc!

Cris2711 1

12.05.2015, 16:11

Adele 1

12.05.2015, 16:54

Panacris 1

12.05.2015, 17:17

mihaelar63 1

12.05.2015, 18:07

Super - buna . Imi place . Si-mi mai place mult si iimaginea

T I M E A 1

12.05.2015, 18:45

ce bunatate

Andra_Constantinescu 1

12.05.2015, 19:16

Buna

Rocsi 1

12.05.2015, 20:03

tarasmariana 1

13.05.2015, 01:00

Ce bunatate!

dantes 1

13.05.2015, 06:17

Buna!

Catalina L 1

13.05.2015, 07:06

IMI PLACE TARE

Gicuta 1

13.05.2015, 07:42

Buna!

mirela0911 1

13.05.2015, 11:36

Nu stiu cum e năutul dar cred ca a ieșit o mancarica tare buna!

anca_rm 1

13.05.2015, 14:35

ce buna trebuie sa fie , imi place ce ai pus acolo

poa 1

14.05.2015, 12:46

Valclaudia 1

14.05.2015, 16:18

excelenta combinatie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de naut