Mancare de ardei copti cu smantana

de MIUTA in Mancaruri de legume, 14 Oct 2011 | 11477 vizualizari

COMENTARII (15)

Lau 1

14.10.2011, 13:25

am ajuns prima

MIUTA 1

14.10.2011, 13:25

Laura primesti portie dubla

diaconta 1

14.10.2011, 13:31

ai facut si mancare cu ei ce lumina faina ai in farfurie

MotanLaOale 1

14.10.2011, 13:39

bun bun

Lau 1

14.10.2011, 13:50

saru-mana pentru masa

gaby_gabytza 1

14.10.2011, 13:52

ce bunatate,tiai propus azi sa ne inviti la masa

LUK 1

14.10.2011, 14:39

o mancare delicioasa

alinutzika 1

14.10.2011, 14:49

adry88 1

14.10.2011, 16:58

place

Cris2711 1

14.10.2011, 18:06

cat de buna poate sa fie

aziz 1

14.10.2011, 18:52

specialitate sor-mii ea s-o faca si eu sa o mananc

Rocsi 1

14.10.2011, 19:58

buna buna o mai fi

mena29 1

14.10.2011, 22:44

kamy 1

15.10.2011, 19:11

buna da unde-i smantana?

DIANA B 1

20.10.2011, 16:21

Deliciuuuuuuuuuuuuu , da' chiar asa ... smantanica un'e-i ? eu cand fac , inund ardeii in ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume la tigaia wok