Mamaliguta Colosseum

de Bucataras Dragos in Porc, 4 Apr 2009 | 12858 vizualizari

COMENTARII (53)

Bucataras Dragos 1

21.12.2009, 16:01

daca ai sti tu ca inainte am luat un pahar de vin care apropo mai fotografule nu e in poza decat un pic si ii gol in coltul din stanga poate asta sa fie cheia catre o forma de mamaliga ideala? curaj fluturas ca nu te mananca! Tu o mananci pe ea!

ionix 1

21.12.2009, 21:43

Fluturas, sa stii ca mie faza cu mamaliga nu mi-a iesit din prima... prima data am pus un vas mult prea inalt si faceam un cerc in loc de colosseum dar am dres-o pana la urma... Dragos, eu am vazut paharul... sa stii ca asa am operat si yo... doar nu era sa las sa se stinga sticla cu vin

fluturas 1

21.12.2009, 21:57

ha ha..adicalea musai sa am si vinul alaturi pentru reusita..va multumesc de pont!
imi fac curaj s-o fac..am promis sotului care se cruceste cand vede ce am cumparat..nu prea se dumireste ce mancam in ziua de Craciun..ca i se par ciudatenii cumparaturile mele...

Bucataras Dragos 1

21.12.2009, 22:47

va fi o surpriza frumoasasucces

sorin 1

26.12.2009, 13:11

Dragos, dragule,
Ti-am scris si ca si mesaj "direct" (santem prieteni, nu?!), dar vreau sa stie toata lumea ce gandesc: mamaliguta ta cu fasii de carne si ciuperci este suprema - are gust de acasa, de iarna si de sarbatori, toate laolalta. Jos palaria!! Bravo!!!

Bucataras Dragos 1

27.12.2009, 20:54

salut! da eu sunt prieten cu toti bucatarasi de pe aici si ma bucur ca ai incercat mamaliga!Ai cumva poze?

Adinacarla 1

25.01.2010, 01:46

e o ora cam tarzie dar asa pofta mi-a facut aceasta mamaliga...trebuie neaparat s-o incerc....felicitari.

Bucataras Dragos 1

25.01.2010, 17:55

multumesc! ionix a incercat-o si a fost multumita! succes!

ionix 1

27.01.2010, 13:12

asa-i asa-i... Ionix a fost in extaz chiar... cred c-o sa mai fac mamaliguta asta saptamana viitoare, ca tot e asa frig afara...

Bucataras Dragos 1

27.01.2010, 14:14

Brindusa 1

28.01.2010, 18:29

dragos, o sa fac si eu ca tare bine arata! Am o nelamurire: cele doua castroane sunt puse unul in celalalt inainte de a turna mamaliga? Sau trni mamaliga in primul castron si dupa aia il presezi in ea pe al doilea?

Bucataras Dragos 1

29.01.2010, 20:25

Primul castron si cel mare se pune cu gura in sus , se unge cu ulei pe laterale , apoi se pune celalalt castron mai mic cu gura in jos uns cu ulei pe exterior, iar apoi se toarna mamaliga.
p.s. daca castroanele sunt de inox , mamaliga se va pastra calduta!

SUCCES!

gaby_duceag 1

12.02.2010, 17:41

nu te-am zarit de mult p'aci husbandule)).citeam comentariiile si am observat ca un tip, sorin, iti zicea"dragos dragule".nu mai inteleg nimic(.daca tot mi-am luat statut de fumeie de moravuri usoare,macar sa-mi fac de cap)

Bucataras Dragos 1

13.02.2010, 20:29

daca ii...eu nu sunt si pe tine te iubesc

gaby_duceag 1

24.02.2010, 17:38

dragosbag divort.motiv?nevasta abandonata si neglijata

Bucataras Dragos 1

26.02.2010, 19:05

ioi hai sa iti dau o tzuca sa iti treaca neglijarea

epurasha2bb 1

05.03.2010, 18:47

se va executa negresit!!!am zis! am observat-o inca din concurs ...daca fac si eu unde trimit poze?
Facem un concurs Miss Mamaliga?

Bucataras Dragos 1

06.03.2010, 19:22

da

epurasha2bb 1

09.03.2010, 14:11

gata! cine se inscrie in juriu?

gaby_duceag 1

09.03.2010, 15:02

euu,ca siiigur n-o sa fiu partinitoare)))))

mamidesara 1

10.03.2010, 14:56

mmm, ce mamaliguta!!! super ideea de prezentare!

Bucataras Dragos 1

12.03.2010, 15:03

multumesc

Laly 1

01.07.2010, 00:20

Ce frumos arata.Trebuie prestata neaparat.

MIUTA 1

10.11.2012, 00:34

kukibella 1

10.11.2012, 14:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu coasta de porc si ciuperci