Magiun de prune cu miez din samburi

de Merisor in Dulceata / Gem, 3 Sep 2012 | 9777 vizualizari

COMENTARII (33)

dantes 1

03.09.2012, 11:02

super,felicitari!

Sim0na 1

03.09.2012, 11:03

Ce dor imi e sa ma cocot intr-un prun si sa pap prune direct de la sursa, nespalate
O bunatate magiunul!

portiadelumina 1

03.09.2012, 11:03

Ahaa, coşmarul copilăriei mele mestecatul în ceaun. Noi puneam şi nişte pietre colţuroase (spălate înainte) pentru ca mestecatul să fie mai eficient contra lipitului. Şi uite aşa în loc să fugim la joacă mestecam în tuciul acela imens.
Cele mai bune clătite cele cu magiun sunt (părerea mea) Plus că merge cu pâine de casă minune mare.
Auch, am scris cam mult, scuze

Bya Ralu 1

03.09.2012, 11:10

super merisor!!!vreau sa imi trimiti un borcan cadou anticipat de craciun)

Merisor 1

03.09.2012, 11:15

Multumesc, Dantes!

AnyCostescu 1

03.09.2012, 11:15

felicitar arata minunat

Merisor 1

03.09.2012, 11:16

Simona, eu am facut asta in week-end, chiar m-am cocotat intr-un prun

Merisor 1

03.09.2012, 11:18

Padre, mama chiar mi-a recomandat sa pun niste pietre pe fundul tuciului ca ea asa face si bulionul, dar s-a opus sotul meu, a zis ca mesteca el si nu se lipeste, dar tot s-a lipit putintel

Merisor 1

03.09.2012, 11:19

Gurita sa lasi adresa

Bya Ralu 1

03.09.2012, 11:21

eu chiar ti-o las dar o sa ma supar daca nu primesc nimic

Merisor 1

03.09.2012, 11:23

Gurita, ai zis pana la Craciun, nu?

gaby_duceag 1

03.09.2012, 11:26

eee, de asta vreau si eu. e gemul meu preferat.

Merisor 1

03.09.2012, 11:31

Gaby, hai ca vreau sa colectionez adrese

MotanLaOale 1

03.09.2012, 11:44

Bun bun

Angelina_Elena 1

03.09.2012, 11:45

interesant si foarte bun!

Merisor 1

03.09.2012, 11:48

Motan
Elena_Daria

Poliana 1

03.09.2012, 13:24

daa, uite cine e harnica, din nou!!

lilik 1

03.09.2012, 13:45

vaiiii..si bunica facea fff bun

DIANA B 1

03.09.2012, 13:57

Ce bunaciuneeeeeeeeeeeeeeee , e cu gust de migdale ... de la samburi ; bv , bv ...

Merisor 1

03.09.2012, 14:00

Paula, draga mea, dau un borcan de magiun pe o portie de inghetata

Merisor 1

03.09.2012, 14:01

Lilik, e traditional

Merisor 1

03.09.2012, 14:02

Diana, initial cu migdale voiam sa fac,dar n-am apucat sa cumpar

Panacris 1

03.09.2012, 15:05

Harnicuta foc! Eu stiu ca la magiun nu se pune zahar, asa o fi??? In orice caz, gemul de prune este delicios!

Merisor 1

03.09.2012, 15:25

Am scris asta la tipsuri, Cris, dar mi-a fost teama sa nu fie ma putin dulce, ideea e ca magiunul trebuie sa fie mai tare decat gemul, asta e diferenta intre ele si trebuie sa prinda crusta cand se raceste.

adry88 1

03.09.2012, 15:40

ce bine arata,ma servesc si eu putin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune cu nuca