Magiun de prune cu miez din samburi

de Merisor in Dulceata / Gem, 3 Sep 2012 | 10143 vizualizari

COMENTARII (33)

dantes 1

03.09.2012, 11:02

super,felicitari!

Sim0na 1

03.09.2012, 11:03

Ce dor imi e sa ma cocot intr-un prun si sa pap prune direct de la sursa, nespalate
O bunatate magiunul!

portiadelumina 1

03.09.2012, 11:03

Ahaa, coşmarul copilăriei mele mestecatul în ceaun. Noi puneam şi nişte pietre colţuroase (spălate înainte) pentru ca mestecatul să fie mai eficient contra lipitului. Şi uite aşa în loc să fugim la joacă mestecam în tuciul acela imens.
Cele mai bune clătite cele cu magiun sunt (părerea mea) Plus că merge cu pâine de casă minune mare.
Auch, am scris cam mult, scuze

Bya Ralu 1

03.09.2012, 11:10

super merisor!!!vreau sa imi trimiti un borcan cadou anticipat de craciun)

Merisor 1

03.09.2012, 11:15

Multumesc, Dantes!

AnyCostescu 1

03.09.2012, 11:15

felicitar arata minunat

Merisor 1

03.09.2012, 11:16

Simona, eu am facut asta in week-end, chiar m-am cocotat intr-un prun

Merisor 1

03.09.2012, 11:18

Padre, mama chiar mi-a recomandat sa pun niste pietre pe fundul tuciului ca ea asa face si bulionul, dar s-a opus sotul meu, a zis ca mesteca el si nu se lipeste, dar tot s-a lipit putintel

Merisor 1

03.09.2012, 11:19

Gurita sa lasi adresa

Bya Ralu 1

03.09.2012, 11:21

eu chiar ti-o las dar o sa ma supar daca nu primesc nimic

Merisor 1

03.09.2012, 11:23

Gurita, ai zis pana la Craciun, nu?

gaby_duceag 1

03.09.2012, 11:26

eee, de asta vreau si eu. e gemul meu preferat.

Merisor 1

03.09.2012, 11:31

Gaby, hai ca vreau sa colectionez adrese

MotanLaOale 1

03.09.2012, 11:44

Bun bun

Angelina_Elena 1

03.09.2012, 11:45

interesant si foarte bun!

Merisor 1

03.09.2012, 11:48

Motan
Elena_Daria

Poliana 1

03.09.2012, 13:24

daa, uite cine e harnica, din nou!!

lilik 1

03.09.2012, 13:45

vaiiii..si bunica facea fff bun

DIANA B 1

03.09.2012, 13:57

Ce bunaciuneeeeeeeeeeeeeeee , e cu gust de migdale ... de la samburi ; bv , bv ...

Merisor 1

03.09.2012, 14:00

Paula, draga mea, dau un borcan de magiun pe o portie de inghetata

Merisor 1

03.09.2012, 14:01

Lilik, e traditional

Merisor 1

03.09.2012, 14:02

Diana, initial cu migdale voiam sa fac,dar n-am apucat sa cumpar

Panacris 1

03.09.2012, 15:05

Harnicuta foc! Eu stiu ca la magiun nu se pune zahar, asa o fi??? In orice caz, gemul de prune este delicios!

Merisor 1

03.09.2012, 15:25

Am scris asta la tipsuri, Cris, dar mi-a fost teama sa nu fie ma putin dulce, ideea e ca magiunul trebuie sa fie mai tare decat gemul, asta e diferenta intre ele si trebuie sa prinda crusta cand se raceste.

adry88 1

03.09.2012, 15:40

ce bine arata,ma servesc si eu putin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

ULTIMELE COMENTARII

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]