Macrou cu ierburi de Provence si sofran

de Mitinita in Peste, 19 Aug 2011 | 5683 vizualizari

COMENTARII (18)

adry88 1

19.08.2011, 12:07

nemaipomenit de bun

Bucataras Medi 1

19.08.2011, 12:15

wow.......ce bunaciune,aicea ma servesc eu ....................

marcela1979 1

19.08.2011, 13:13

hai ca vin si eu la o portie ,daca vrei peste proaspat hai la pescuit

divainbucatarie 1

19.08.2011, 13:15

Lau 1

19.08.2011, 13:23

wou..ce bine arata

alinutzika 1

19.08.2011, 13:50

Bunica 1

19.08.2011, 15:08

Ce armonie de culoare ! ce ai facut: ai pictat sau ai gatit ?

madi_marin 1

19.08.2011, 16:17

arata foarte bine..... mie imi place mult pestele....deci o sa gust putin de la tine.....

DIANA B 1

19.08.2011, 17:56


si nu sunt fan peste , dar arata-ntr-un mare fel ... Adina , asta nu mai este fix-pix

RuxyRux 1

19.08.2011, 21:01

Geniala reteta Miti...chiar cu asemenea ingrediente...ai senzatia ca-l servesti undeva la malul Mediteranei...grozav

Dya Daniela Andrei 1

20.08.2011, 08:56

pot veni la masa?

adasev12 1

20.08.2011, 10:21

f bun Adina! si mie-mi place pestele.... chiar si cel congelat

lia maria 1

20.08.2011, 13:09

cred ca a fost super bun

Mitinita 1

20.08.2011, 16:35

va multumesc tuturor
carla sa nu spui de doua ori ca eu as fi in stare sa ma mut ptr peste proaspat
diana,n-ai citit tu bine reteta,dar in principiu tot fix pix e tai legumele,pestele si la cuptor cu ele.

Ina 1

20.08.2011, 16:38

Ce culori frumoase!
Miti', macroul e bun ca nu are nici multe oase.... se desprinde usor sira spinarii si papi restul fara frica

La Ancuta 1

20.08.2011, 22:14

am venit si eu la o portie. Mie imi place mult macroul

jolygina 1

24.08.2011, 07:51

Bya Ralu 1

21.07.2012, 21:51

super bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou la cuptor