Lipie de casa

de Oana in Piine, 21 Ian 2010 | 15361 vizualizari

COMENTARII (4)

PapaBun 1

21.01.2010, 18:52

E mai degraba vad lipie marocana/tunisiana/turceasca, decit araba clasica.

Michelle 1

21.01.2010, 19:06

Oana 1

21.01.2010, 19:16

Cristi, reteta o am din carticica masinii de paine, n-am mai facut pana acum. Cu siguranta, intr-un cuptor cu lemne ar fi fost altfel Ma rog, e lipie, e buna, papam acum la ea

cccris 1

06.02.2010, 22:29

Dar una autentica nu stie nimeni? Am auzit undeva ca trebuie sa fie focul deasupra, aproape si tare. Daca intelegi ce vreau sa zic. Ca sa se umfle si sa faca gaura aia mare in mijloc. Ma gindeam sa incerc la cuptor si sa o pun foarte aproape de focul pt rotisor. Va anunt cind fac experimentul.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins-Chifle cu seminte de in