Limba de vitel cu praz si masline

de Panacris in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2012 | 12843 vizualizari

COMENTARII (26)

Lau 1

18.03.2012, 14:27

bun

VERONICA2607 1

18.03.2012, 14:57

yamii....

mena29 1

18.03.2012, 15:30

Nu am mancat niciodata limba,nu stiu daca-mi place

Panacris 1

18.03.2012, 15:35

Sa stii Mena, ca e tare gustoasa, pe cat ti se pare de "scarboasa", gandesete/te ca e organul cu cei mai multi muschi, fara pic de grasime. Suces!

mena29 1

18.03.2012, 15:39

Nu ma gandesc ca-i scarboasa,nu stiu de ce dar am impresia ca e o carne tare asa ca pipotele de gaina si mie alea nu-mi plac.Nu am gustat dar asa am impresia.

Bucataras 1

18.03.2012, 15:40

immm, una dintre mincarurile mele preferate. e buna mena, nu i tare

mena29 1

18.03.2012, 15:41

voi ma faceti sa incerc si eu.

Bya Ralu 1

18.03.2012, 15:43

ce-mi place limba de vitel...mama mea facea mereu

iry-gabriela 1

18.03.2012, 16:14

doamne ce imi mai place

Ina 1

18.03.2012, 16:24

o bunatate!

ionela2682 1

18.03.2012, 17:35

Vreau si eu o limba!! (din farfurie)

oana_pisicutza16 1

18.03.2012, 17:49

foarte interesanta reteta

Aurelia 07_07 1

18.03.2012, 17:49

Super prezentare

deyutzky 1

18.03.2012, 17:51

buna mancarica

Panacris 1

18.03.2012, 18:02

Multumesc de aprecieri!

Panacris 1

18.03.2012, 18:02

Mena, iti pun la posta un pachet cu o portie de mancarica? Carnea chiar nu e tare.

MotanLaOale 1

18.03.2012, 19:01

buna buna

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 19:11

Ubulika 1

18.03.2012, 20:54

uai ce`mi place

Sim0na 1

18.03.2012, 21:46

Interesant!

mena29 1

18.03.2012, 23:11

18.03.2012, 18:02
"Mena, iti pun la posta un pachet cu o portie de mancarica? Carnea chiar nu e tare."
Cris,esti o draguta si o scumpa sa sti ca am sa incerc si am sa-ti spun rezultatul

mamaieelena 1

19.03.2012, 00:31

buna

MIUTA 1

19.03.2012, 12:08

Super buna

Laly 1

21.03.2012, 12:20

Sunt pregatita,vin la masa

Panacris 1

21.03.2012, 12:40

Te astept Laly, mai am o portie si ptr tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Happy Wok