Ai mei sunt mari fani cand e vorba de preparate cu fel si fel de branzeturi. Eu daca mananca doar 2-3 feluri de branza, e mai greu, insa lor le pregatesc retete cu branzeturi, in fel si chip! Este o super idee aceasta lasagna! La poza cu ingrediente vad ca ai si crema de branza. Ai folosit-o la umplutura, ca nu scrie?
Da, Rocsi, am scris și în introducere, nu am avut brânză de vaci naturală, procurată de obicei din piață, la fel ca smântâna. Și cum nu avem libertate de mișcare acum, am folosit ce aveam în frigider și anume cremă de brânză. Iar smântâna folosită era din comerț, dar s-a dovedit a fi foarte bună. Aveam și vreo trei feluri de cașcaval, dar mi-am zis că este suficientă mozzarella presărată deasupra. Mulțumesc pentru atenție!
Multumesc mult Rodica pentru apreciere si incurajare. Chiar voi incerca! Acum am citit mai atent ca nu necesita fierbere prealabila. De asta imi imaginam ca e dificil.
Tabita, acest fel de foi de lasagna nu necesită fierbere prealabilă, așa că trebuie să-ți procuri din acestea. Alt fel de foi nu am încercat. Dacă vei folosi din astea, sigur nu va trebui să le fierbi. Eu am procedat astfel de mai multe ori și cred că am și postat aici vreo trei rețete...