Kus kus

de Giana in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2013 | 5679 vizualizari

COMENTARII (9)

Corinuta 1

05.10.2013, 12:59

Bun tare, imi place!

nilgun 1

05.10.2013, 13:15

bun rau

MotanLaOale 1

05.10.2013, 13:39

Giana 1

05.10.2013, 13:40

Fetelor poftiti la masa, o portie de cus cus si un pahar de compot de corcoduse. Asta e pranzul meu

Cris2711 1

05.10.2013, 13:41

Merisor 1

05.10.2013, 14:08

Sylvia 1

05.10.2013, 17:07

interesanta prepararea lui, eu cunosc metoda algeriana de oparire a lui sau cea marocana de fierbere in aburii de la mancare , super arata !

Rocsi 1

05.10.2013, 20:43

Giana 1

07.10.2013, 08:32

Sylvia, ma voi documenta si voi incerca ambele metode mentionate de tine. Multumesc pt idei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv