Krem a la krem, o bunatate de prajitura

de Miha in Prajituri, 11 Mai 2009 | 385234 vizualizari

COMENTARII (164)

gaby_duceag 1

29.10.2009, 15:10

am revenit in zona asta.am recomadat unei amice ce avea dilema pe ziua de azi:"ce fac la desert?"..si i-a placut tare mult..la fel ca si mie

Miha 1

29.10.2009, 16:51

Bine ai revenit Gabi draga!

luk06 1

30.10.2009, 10:11

Am facut si eu prajitura.Este nemaipomenit de buna.

Miha 1

30.10.2009, 10:53

Michelle 1

08.11.2009, 11:44

itza_mesesan 1

29.01.2010, 11:55

sa-ti bagi picorul in ea prajitura sa ma scuzi dar mie nu mi-a iesit deloc nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miha 1

29.01.2010, 12:03

Itza, ce s-a intamplat? Ce n-a iesit?

madi_marin 1

29.01.2010, 12:22

n+are cum sa nu iasa din prima. e asa de usor de facut.....

itza_mesesan 1

29.01.2010, 12:24

pai nu mi-a crescut deloc ......am respectat cu sfintenie ce a ce ai scris ,am pus-o in tava in hartie de copt si tot sa turtit .la inceput a crescut f tare si pe urma s-a lasat.(

Miha 1

29.01.2010, 12:34

Itza, inseamna ca ti-a iesit intocmai cum trebuia sa iasa. Blatul nu este pufos, are o consistenta umeda, de aceea nu necesita insiropare. Macar l-ai gustat sa vezi cat e de bun inainte de a-ti baga picioarele?

itza_mesesan 1

29.01.2010, 13:18

dar asa de subtire era ....cam de un deget ....si mi sa si prin un pic adica s-a ares un pic cu toate ca a l-am lasat atat timp cat ai zis tu 30 de minute . in fine sper ca nu te-ai suparat pe mine ....oricum nu renunt eu si nu ma dau batuta ...intr-o zi o sa stiu si eu sa fac prajituri

Miha 1

29.01.2010, 13:36

Itza, inaltimea blatului nu e mai mare de 2 cm. Poate chiar 1.5 Cat despre faptul ca ti s-a ars un pic...asta depinde de cuptorul fiecaruia. De asta am si specificat in reteta "Se apasa blatul cu degetul, daca adancitura dispare imediat, inseamna ca e copt." Cu un cutit bine ascutit poti da deoparte pojghita arsa de pe fundul blatului si termina de facut prajitura. Ai sa vezi cat e de buna si atunci te vei impulsiona sa o mai faci o data. Si atunci o sa iasa perfect. E atat de usor de facut! Daca ai orice fel de nelamuriri sunt aici.

itza_mesesan 1

29.01.2010, 13:57

ce dulce si simpatica esti(sunteti).iti multumesc frumos .blatul lam aruncat am facut un alt blat de tort si am folosit crema de la krem a la krem si tin sa te anunt ca e deliciosa prajitura.inca odata sa ma ierti ca poate nu ar fii trebuit sa vb asa cu tine dar ...eram suparata.

madi_marin 1

29.01.2010, 14:02

Miha, mai trece o ,,victima,, in carnetelul tau.....

Miha 1

29.01.2010, 14:37

Vaiii...Itza...ai aruncat bunatate de blat! Nu sunt suparata pe tine, dar data viitoare sa intrebi daca ceva nu ti-e clar! Nu am nici un interes sa prezint retetele anapoda, ba dimpotriva. Imi place sa fac cat mai multe "victime" vorba lui Madi.

gaby_duceag 1

29.01.2010, 14:56

adica io-s victima ta?

Miha 1

29.01.2010, 15:32

A mea esti pe vecie!

luminita20_2006 1

16.08.2010, 19:33

miha in lista de poze a 4 mai exact vad un krem a la krem putin diferit ce fel este?

diaconta 1

16.08.2010, 22:10

si eu sunt indragostita de reteta astafoarte simplu,chiar de am incercat sa inlocuiesc crema Ole cu cea de vanilie nu a fost acelasi lucru asa ca m-am lecuit si Ole sa fie

Miha 1

21.08.2010, 00:17

"miha in lista de poze a 4 mai exact vad un krem a la krem putin diferit ce fel este?" Luminita, este un krem a la krem, cu crema dubla. Un strat de vanilie si unul de ciocolata.

Miha 1

21.08.2010, 00:19

Claudia, cu Crem Ole de vanilie n-am incercat, dar daca zici ca nu-i bun raman la varianta cu ciocolata.

onuta 1

22.10.2010, 12:50

minunatiile lui miha.

Miha 1

22.10.2010, 13:21

Onuta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri pentru Mos Nicolae