Mirela , cred ca da . Am vazut in emisiunile culinare grecesti fripturile la protap si frigaruile cu oaie/miel infasurate in intestine . Prin prajire devin crocante [ ca si prapurele ]
Bunica lui Denes era din Mures si imi spunea ca se facea tocanita cu maruntaie si intestine de miel
Felicitări! Foarte frumoasă rețeta, oricând aș mânca! In zona noastră, a pădurenilor, se pregătește o tocăniță din intestine...nu am mâncat, dar cine a gustat a zis că e o delicatesă...
Simona, stiu ca suna ciudat . In Franta ,mai precis langa Paris am vazut in vitrina carnaciori,aratau atat de bine si rumeni ca nu am putut sa nu-mi comand. Ce crezi? Erau carnaciori umpluti cu intestine. M-am dumerit greu ce contine . Am ramas socata pana acum
foarte faina reteta, carnaciorii francezi cu intestine cum spui tu se cheama 'andouillette", au un miros puternic si sunt foarte apreciati de francezi
te pup