Jeleu de rubarba si capsuni

de adnia in Dulceata / Gem, 23 Iun 2013 | 3681 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

23.06.2013, 15:44

iry-gabriela 1

23.06.2013, 15:59

Valclaudia 1

23.06.2013, 16:18

tare fain arata!

adnia 1

23.06.2013, 16:48

multumesc!

Lau 1

23.06.2013, 17:00

trebuie sa fie bun

Bya Ralu 1

23.06.2013, 17:37

super

Panacris 1

23.06.2013, 17:43

Interesant!

alilianaa 1

23.06.2013, 18:48

super!

Rocsi 1

23.06.2013, 20:14

Iam iam parca as vrea si eu sa gust

roxana_simona 1

23.06.2013, 22:10

super

diaconta 1

23.06.2013, 22:24

foarte mult imi place

Corinuta 1

23.06.2013, 23:05

splendida culoare!

susu 1

25.06.2013, 22:27

am auzit ca, combinatia capsuni rubarba e dementiala, unde gaaaasim???? am auzit ca la hypermarket e ft scumpa

adnia 1

28.06.2013, 21:58

inca se mai gasesc in piete...chiar azi am gasit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de ciocolata si jeleu de fructe de padure