Inimioare cu nuca de cocos si visine

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 24 Mar 2011 | 4884 vizualizari

COMENTARII (16)

Lau 1

24.03.2011, 13:54

am venit prima la inimioare

Mitinita 1

24.03.2011, 14:33

frumoase si mai sunt si ptr mine

La Ancuta 1

24.03.2011, 14:34

pufoase si frumoase

mirela0911 1

24.03.2011, 14:41

Eu vreau cu sos

lacrimioara 1

24.03.2011, 14:46

ce frumoase si crescute sant

MotanLaOale 1

24.03.2011, 15:00

frumoase

Dya Daniela Andrei 1

24.03.2011, 15:21

ce frumusele sunt!!!!!!!!!

adasev12 1

24.03.2011, 15:45

frumoase inimioare,...si dulci

ionela2682 1

24.03.2011, 16:12

deyutzky 1

24.03.2011, 16:54

Rocsi 1

24.03.2011, 17:49

ce dragalase si ce imi place forma

elena1988 1

24.03.2011, 18:34

frumoase

diaconta 1

24.03.2011, 18:41

ce harnicuta esti cu asa un ajotor de nadejde foarte bune

Cris2711 1

24.03.2011, 22:05

super frumoase

LUK 1

24.03.2011, 22:48

super

Dana Cristea - pusikmea 1

25.03.2011, 09:37

multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose de morcovi cu glazura de crema de branza