Inghetata cu caramel

de Miha in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 5002 vizualizari

COMENTARII (21)

Corinuta 1

26.06.2010, 00:22

Yamiii, si eu vreau o portie Miha!

Miha 1

26.06.2010, 00:30

Serveste cu incredere Corina!

Corinuta 1

26.06.2010, 00:57

Am facut o data inghetata Miha si nu mi-a iesit....de atunci n-am mai avut "curaj" sa incerc. Asa ca stau si admir!

Miha 1

26.06.2010, 10:16

Corina, de ce n-a iesit? Ce fel de inghetata ai facut?

Brindusa 1

26.06.2010, 10:49

Super ti=a iesit caramelul

Miha 1

26.06.2010, 10:55

Brandusa, nu ma intrebi si cat m-am mazgalit pana am scos 3 fire de caramel?

Corinuta 1

26.06.2010, 11:54

Miha draga, am facut dupa reteta primita de la matusi: se bat 3 oua cu o cana jumate de zahar si o cana jumate de lapte si se fierb pana devine o pasta groasa, apoi se adauga 200 g smantana dupa ce s-a racit si se da la congelator. Nu stiu ce-am gresit dar mi-au iesit niste cocoloase cand am fiert-o de m-am scarbit de ea si am aruncat-o. De atunci....pauza. Am vazut apoi la o emisiune culinara, pe Discovery cred, ca inghetata se aduce pana la o anumita temperatura si apoi se ia de pe foc Avea un termometru special ptr asa ceva.....

Dana Cristea - pusikmea 1

26.06.2010, 13:21

super tare!!!miha a meritata sa te mazgali toata

nadina73 1

26.06.2010, 16:45

foarte bine arata

Ramonaky 1

26.06.2010, 18:10

foarte bine ti-a iesit

mena29 1

26.06.2010, 22:49

Super

Anamaria7 1

26.06.2010, 23:43

si eu vreau un globulet! cu furculita de caramel cu tot

mihaelar63 1

26.06.2010, 23:50

doar putin am tras cu ochiul si nu mai pot caramel , inghetata , dincolo la alta reteta mac, frisca ,ma perpelesc la foc mic

Laly 1

27.06.2010, 01:01

Miha ma omori cu inghetatele tale.O sa salivez pana o sa mor

ela 1

27.06.2010, 02:39

merita sa te umpli toata de caramel

housy 1

27.06.2010, 18:08

tre sa invat si eu sa fac minuni d-alea din caramel!! ate d-alea

Miha 1

29.06.2010, 11:39

Corina, de obicei la inghetata se pun doar galbenusurile. Daca pui si albusurile si mai ales daca nu sunt batute foarte foarte bine, e normal, ca la fiert acestea sa se coaguleze si sa se formeze cocoloase. Eu zic sa nu renunti, e pacat...pentru ca iese o inghetata atat de buna si fara "prostioare" in compozitie...

Miha 1

29.06.2010, 11:42

Hosey...si eu as vrea sa stiu sa le fac mai bine. Si daca as putea sa le fac si fara sa ma mazgalesc toate...eheheee...ce bine-ar fi!

Miha 1

29.06.2010, 11:42

Multumesc fetelor de aprecieri si de furculite!

Corinuta 1

29.06.2010, 17:03

Multumesc Miha, promit sa mai incerc si sa-mi fac curaj...mai ales cand o sa inceapa sa manance Eliza inghetata n-o sa am incotro.

Cris2711 1

09.04.2011, 16:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake + Brownie = ??