Iepure la cuptor cu sos de bere

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2010 | 24908 vizualizari

COMENTARII (9)

luminita20_2006 1

28.01.2010, 13:09

e foarte bun...as manca si eu o bucatica

Sylvia 1

28.01.2010, 22:23

Cu mare drag iti ofer o portie, asa macar virtuala

Teo 1

28.01.2010, 23:05

Silvia,ai timp sa prinzi si iepuri?cat priveste friptura imi lasa gura apa!

Sylvia 1

01.02.2010, 00:34

Hahaha in Franta se consuma destul de mult iepure, au zeci de retete , sa nu mai vb de specii de zburatoare caunele habar nu aveam ce sunt.... Este foarte buna carnea, este iepude de crescatorie si e fraged, cel salbatic e mai complicat de pregatit.

silvi0ara 1

22.02.2010, 20:54

Minunat.

Sylvia 1

22.02.2010, 21:02

Multumesc.

kukibella 1

25.03.2011, 00:19

Bunica 1

30.01.2014, 09:43

Cat de mult imi place carnea de iepure de casa!Minunata friptura,draga mea!

Sylvia 1

30.01.2014, 23:45

vai ce urata si neclara e poza asta erau printre primele mele postari cu nepricepere la pozat dar carnea a fost f buna, multumesc bunica ca ai vazut reteta dincolo de poza te pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu carne tocata