Iepure cu masline si ciuperci

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2010 | 12983 vizualizari

COMENTARII (9)

madi_marin 1

28.01.2010, 09:37

mmmm.....arata foarte bine . as gusta o portioara....mica...mica....

Adinacarla 1

28.01.2010, 10:33

cu mare drag te astept la masa....mai am

madi_marin 1

28.01.2010, 12:06

Sylvia 1

28.01.2010, 13:06

Suna tare bine reteta asta ! As gusta si eu o portie !

Adinacarla 1

28.01.2010, 13:40

sigur cu mare placere facem schimb: imi dai si mie o portie din "Iepure la cuptor cu sos de bere" si eu iti dau in loc o portie din iepurele meu

Bunica 1

28.01.2010, 13:58

Am invatatde la soacra mea sa las la marinat carnea de iepure cateva ore inainte de a fi gatita (apa ,otet, sare), in mod special iepurele de camp.

Adinacarla 1

28.01.2010, 15:31

Multumesc Bunica pentru sfat.

mihaelar63 1

28.01.2010, 17:03

Ce bine arata mai mare dragul sa te uiti la el . Iepurasul-coconasul asta cere langa el un pahar de vin rosu

Adinacarla 1

28.01.2010, 20:30

ai dreptate mihaela asa l-am si servit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de praz, masline si carne