Gulas la ceaun

de Sidy in Vita, 13 Iul 2010 | 17626 vizualizari

COMENTARII (12)

madi_marin 1

13.07.2010, 09:17

......nu mai pot sa spun nimic.... 5 furcu....

Bucataras Medi 1

13.07.2010, 09:30

eu spun............vreau o portie si dau 5 furci...............

lia maria 1

13.07.2010, 09:40

Sidy, vin cu farfuria dupa o portie las furculitele

Corinuta 1

13.07.2010, 10:39

Vai Sidy, de-asta facem si noi cand mergem la munte.......chiar mi se facuse dor!

Corinuta 1

13.07.2010, 10:41

De fapt tu esti oradeanca, acuma vad!

silvi0ara 1

13.07.2010, 10:45

Bravo,vin si eu cu farfuria si furculitele,nu de alta dar sa pot manca mai mult o data.

Rocsi 1

13.07.2010, 11:09

mama o nebunie

Laly 1

13.07.2010, 11:17

Nu am facut niciodata.Dar sa stii ca ma servesc de la tine

epurasha2bb 1

14.07.2010, 16:55

o nebunie! as manca pan-as crapa!

nadina73 1

17.07.2010, 17:22

cu siguranta a fost o nebunie e cea mai buna mancre la ceaon500 furcu

dobie 1

27.11.2013, 17:45

o mancare delicioasa felicitari si multumesc pt reteta o prepar de 2 ani dar pana in prezent nu am comentat.... este printre retetele mele preferate

abetina 1

04.09.2018, 10:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc