Gulas de porc cu mazare.

de dicarmencitta1957 in Mancaruri cu carne, 16 Feb 2010 | 8078 vizualizari

COMENTARII (6)

Bunica 1

16.02.2010, 21:12

Buna mazarea cu gulas de porc si foarte frumos prezentate etapele. Ah ce-mi place cand mai dau peste cineva caruia ii place sa gateasca ! dar sa si manance.

dicarmencitta1957 1

17.02.2010, 20:33

Da asa este,este tare buna cu carnea de porc si mai ales daca are si marar verde,este un deliciu.

Oana 1

17.02.2010, 21:11

Mmm, ce buuun! baietii mei nu vor mazere...nici unul...iar pentru mine rar fac...ce-mi place mazarea noua, dulce

dicarmencitta1957 1

17.02.2010, 21:28

Oana, este mazare la punga de 1 kg cumparata de la Carrefour,dar a fost foarte buna si frageda,a fiert repede si carnea a fost tare buna.Te invit la o portioara virtuala.

madi_marin 1

17.02.2010, 21:32

o combinatie delicioasa ...

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun