Guguluf cu fructe uscate

de Criss in Prajituri, 10 Ian 2012 | 5846 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

10.01.2012, 08:24

bun bun

diaconta 1

10.01.2012, 08:42

frumos ti-a iesit
va trebui sa valorific si eu albusurile din congelator

Criss 1

10.01.2012, 09:14

Multumesc Motane.

Criss 1

10.01.2012, 09:15

Multumesc Dia. Eu tot timpul mesteresc cate ceva din albusuri. Marturisesc ca Pavlova e preferata mea insa checurile sunt preferatele sotului.

Ubulika 1

10.01.2012, 09:24

ce frumos ee

silvi0ara 1

10.01.2012, 09:30

Ce bine arata.

Criss 1

10.01.2012, 09:30

Multumesc Ubulika, Silvioara.

Panacris 1

10.01.2012, 09:54

Delicios!!!

Mitinita 1

10.01.2012, 10:22

superb!

Miha 1

10.01.2012, 10:35

Am si eu cam multe albusuri adunate si ma tot gandesc ce sa fac cu ele...

Fain guguluful tau!

lia maria 1

10.01.2012, 11:14

tare bun

deyutzky 1

10.01.2012, 11:16

deliciosss

anomisana 1

10.01.2012, 11:33

Ce bine arată.....salivez privindu-l.

Rocsi 1

10.01.2012, 11:37

ma afisel la o feliuta!!!

Lau 1

10.01.2012, 12:13

fain arata

adry88 1

10.01.2012, 12:57

o portie primesc si eu k la cum arata e imposibil sa nu imi faca cu ochiul

MIUTA 1

10.01.2012, 14:04

L-am pus la favorite,mi-a ramas mai multe albusuri si tare bine arata guguluful asta super bun

Criss 1

10.01.2012, 18:36

Multumesc dragelor.
Am o colega care nu crede in ruptul capului ca se pot bate albusurile congelate si desi i-am aratat pozele, nu crede ca am facut checul numai din albusuri.

mirela0911 1

10.01.2012, 19:28

ce bunatate!

Criss 1

11.01.2012, 10:18

Multumesc draga mea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri duo