Gratin cu cartofi si sparanghel

de Oana in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2010 | 8261 vizualizari

COMENTARII (9)

Brindusa 1

25.04.2010, 11:52

Oana, tu folosesti sparanghel proaspat (de la supermarket)? Eu am luat odata si a fost tare

Oana 1

25.04.2010, 12:02

Brandusa, da, era proaspat si doar cateva fire au fost mai atoase la codita, in rest foarte fraged. Trebuie sa fie firele subtirele.

Brindusa 1

25.04.2010, 12:17

ms

silvi0ara 1

25.04.2010, 14:38

Ce bunatate.

nadina73 1

26.04.2010, 00:05

sparanghelul e super bun,si mie imi place mai mult cel proaspat decat cel conservat ,arata foarte binesi pun si 5 furculite

Oana 1

26.04.2010, 20:15

Multumesc

epurasha2bb 1

27.04.2010, 16:47

foarte bun si sanatos!

gaby_duceag 1

30.04.2010, 23:33

ce fain arata!!!!

jolygina 1

24.08.2011, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi rantaliti